Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Isto važi i za ureu(karbamid)...
Vidro, da li se zezaš? Ili si ozbiljno mislila?!
Njah
brate, daj ne smaraj, k'o da ne znaš da na tom režimu ne smiješ biti dugo, niko nije debil pa da cijeli život ne jede ugljene hidrate.
ljudi po svetu nemaju da jedu godinama normalno,pa prezive,ovde frka oko toga sto neko 2-3 meseca redukuje ishranu.pa da 3 meseca jede gvozdje i pije dizel,preziveo bi.
ти да причаш нешто о исхрани и нутриционизму, у ствари о било чему... лик који ставља јебени ВОТЕРМАРК на слику коју скине са нета па то окачи на нет?!?
јел схваташ колико је твоје постојање БЛАМ, како на нету тако и у рил лајфу?
Ja znam da vam ta dijeta uopšte nije pametna i govorim da je izbjegavate za vaše dobro.
E sad, govorio sam i nekim svojim drugovima da droga nije dobra pa se počeše drogirati i još se drogiraju.
Svak ima izbor.
pa, ništa nije dobro na duže staze. al' realno, kad hoćeš brzo da skineš kile, 2-3 sedmice bez ugljenih hidrata te neće ubiti
Kru ga jebo da ga jebo, atkins ne traje 2-3 sedmice.
Ajde malo pročitaj kako se sprovodi ta dijeta i šta je to zaprave pa onda argumentuj, molim te.
ako meni ka'eš, bila sam na njoj i znam kako se sprovodi, samo nije isto htjeti da smršaš 4 kile i pedeset jebote. za neki manji gubitak težine prvu sedmicu unosiš do 20-30g UH, drugu 40-50ak i treću povećaš na 60-70g. jbg, uvijek sebi sve prilagodim, pa sam tako radila.
I kolko si skinula masti, koliko mišića, koliko vode, a koliko si vratila?
Tidro bila si u televizoru na slobomiru. :*
haha, stvarno? :/ dios mio. :D
skočko, jebote, je l' stvarno misliš da se toliko ozbiljno bavim tim da bih mjerila? jednostavno, htjela sam brzo da smršam, (znam da to ne valja, ništa ne može brzo spasti), izvagala šta mi je najbolje i izabrala to, jer, bar iz mog iskustva, kad god sam bila na nekoj dijeti gdje su smanjene količine hrane, poslije bi me jojo efekat ubio, zato što organizmu treba 48 sati da se privikne na smanjenu količinu unosa hrane, a u suprotnom, kad kreneš da jedeš poslije dijete, i do 3 sedmice se vraća u normalu. i jebiga, ovo je bilo najbezbolnije rješenje. opet kažem, znam da nije zdravo, al je poslužilo svrsi. i da, više ne držim dijete, opametila sam se.
http://www.youtube.com/watch?v=msTgvtQTEZ4
Брате, мож да скинеш 6-7 кила као из пичке за час Њидро.
Otkineš nogu :D
najjače da u nozi ima samo 6-7 kila? de bo
Па то.
Kolku nogu ti imaš, kru ti jebem :D
Нешто јаче од 10% људске масе је нога. 7 кила ако имаш 70 кила.