Moram nekome da se pohvalim

1. Očistio godinu, sad ne znam šta ću sa sobom.

2. sad ne znam šta ću sa sobom.

Pokusaj izdati sobu, ili pravi zurke u njoj...

3. Ne mogu, nisam izdajnik. A i asocijalan sam.

4. Pusti se u promet, taman da napuniš... baterije prije novog semestra :)

5. Јуче излупао 17кг пасуља, сутра ће бити отприлике још толико. РО ДИ ЛО!!1!

6. ja sam juce istrcao 15 krugova oko trena fk mladost novo naselje.nisam ocekivao toliko,al svaka mi cast.15ti krug sam istrcao sprintom.posle me je bolelo ispod rebara,jedva sam disao.kratko je trajalo,al je bio jak bol.sve u svemu,dobar sam!

7. јуче сам после 5 минута од излажења са сплава сконтао да имам и даље чашу у руци, и немам појма како сам прошао поред обезбеђења. понео сам је гајби и драго ми је да сам узео бар нешто од распалих пљачкаша

8. хаха, шта ме брига за УХ тог дана кад се пуним, битан ми је остатак недеље да издржим без испадања из кетозе :Д

9. najbolja dijeta je un dijeta.znam iz licnog iskustva.kada sam prestao da treniram fudbal,metabolizam mi se poremetio.sve je to bilo super dok sam isao u srednju skolu.nikada nisam jeo u skoli,uvek mi trebale pare za nesto drugo.a ustajao sam pred skolu.nebitno da li je popodne ili ujutru.uglavnom,krenem na faks,ustolicim se kod kuce,jedi,jedi,zderi i nabacim 15 kila viska za godinu dana.za 2,5 mesic sam ih skinuo.redukovana dijeta,neka moja varijanta te dijete i trcanje do smrti svaki dan.moze se i sa dijetom to odraditi.nedeljno se skine kila ako se ovek pridrzava.treba samo zavarati glad.pojedes 2-3 kisela krastavca,malo kokica i stomak ce imati cime da se zanima.

10. јуче сам после 5 минута од излажења са сплава сконтао да имам и даље чашу у руци, и немам појма како сам прошао поред обезбеђења. понео сам је гајби и драго ми је да сам узео бар нешто од распалих пљачкаша

Ја скоро сваки пут понесем сувенир из изласка. Другар баш сваки пут понесе, има једно 15 фићока и много кригли.

11. najbolja dijeta je un dijeta

To je najimbecilniji "plan prehrane" poslije Atkinsonove dijete.

12. čvore, sve te dijete su nezdrave, znam jer sam ih i ja držala. ovo za ketozu je odlično, pogotovo ako treniraš, unosiš proteine i masnoće, a zbog neunošenja šećera tijelo počne da troši masne ćelije za energiju ili tako nešto, pa ti se time topi mast, a mišićna masa ostaje. samo, jako je zajebano, pogotovo prvih par dana :D

13. Kad smo kod dijeta.. Di je ta jagnjetina ?

14. To je najimbecilniji "plan prehrane" poslije Atkinsonove dijete.

meni je pomogla.sada samo trcanje i vezbanje.setanje.po 15-20 km dnevno predjem.

čvore, sve te dijete su nezdrave,

jebi ga,mnoge stvari nisu zdrave,pa ih konzumiramo,koristimo,udisemo...najbitnija je istrajnost.za 3 meseca koliko se drzi diejta niko nece krepati :)

15. Masti po hlebu, paprike ozgo, ako ima i sitnih čvaraka, dva paradajza domaća...

16. Скочко, ја сам са Аткинсоновом дијетом увек имао одличне резултате, а доста пута сам је користио, пре него крене летња сезона..наравно уз физичку активност.

За месец дана можеш да добијеш баш видљиве резултате.

17. Jesi li ikada uradio analize krvi prije atkinsa i poslije atkinsa?

Najveće zlo, bolje piti vodu iz Fukušime, drito iz reaktora. :D

18. Е то нисам, ја причам да можеш изгледати као Мич Бјукенон уз Аткинсонову дијету...то што можда нарушавам здравље, је у другом плану :)

Него, сад озбиљно, утиче Аткинс на крвну слику и здравље?

19. A kad se normalno radi ne bi trebalo, al ima ljudi koji su 2-3 mjeseca bili na atkinsu i bubrezi su im zatajili jer su bili preopterećeni. Gomila nuspojava se može dobiti, trigliceridi će skočiti sigurno, kreatinin će otići ukurac....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.