Samo je reko da mu sredim te linije. Ko ume bolje nek uzme da pomogne čoeku, danima je tražio.
Rodio mi se unuk. 4 kg i 52 cm...prava momčina....danas sam najsretnija osoba na svetu.
Нека је жив, машала, тај ће на нашу тему теретана брзо :)
Čestitam, baš lepo! :)
Jao, Smare, odmah vrbuješ za teretanu, mislim stvaaaarno... :P
Ne znam baš Smarko....crnogorac je to....
Ја сам почео сваког да врбујем да иде у теретану, да не будем ја једино говедо :)
Море и ја сам, али ми то није тешко, теже је нпр покупит' воду у купатило после туширања него дић' 100 из бенча :Д
Možda će dečko biti prirodno krupan, neće mu trebati teretana :) Ne znam ni tebi šta će, al ajd... :)
Честитам Пензионерка нек је мали жив и здрав!
Смаре овим твојим постом подсетио си ме на ово
http://www.youtube.com/watch?v=1tfW-aOqvGw
Џаба је крупан природно, не може се тијело изградит' тек ето тако :Р
Мени треба, грдан сам, па да будем још и глуп :Д
Тако је!
И после бицепс од склекова и трчања :Д
Haha, 2 u 1 :)) Neću da se mešam, ali meni to skroz nepotrebno...
obozavam kad na uzbrdici preteknem biciklom nekog svajcarskog sredovecnog lika, pod punom opremom (tesne gace i majca) sto vozi biciklu od 3000€, i izgleda ko "biciklista"
posto cujem kako im se lomi samopouzdanje kad prodjem skripavom biciklom pored njih :)
posle obicno zapnu ko nezdravi ako idemo istim putem po ravnom, pa me neki i prestigne (jebi ga ipak ima trkacki bicikl), pa uspori posle.
ali, ovo je tipicno sa ovim "profi" bogatim biciklistima.. desava se kad idem na poso i kuci.
usporiš malo pred njega pa ga pitaš na pidžn inglišu "Ekskjuz mi, ajm from Belgrejd. Iz dis d roud to Bazel?"...
Kelt, troldžija, kekeke. Znam jednog Nišliju, star čovek, kad je došao u Švajcarsku, video babe sa ful sportskom opremom kako trče nedeljom ujutru: "More, sve je to nedojebano". Za muškarce u tim trkaćim helankama rekao da su pederčine, što je sasvim korektna konstatacija lolo
hahahahahaha :)
joooj, dobro ti ovo, mozda i probam nekad sa nekim za kog sam siguran da me nece stici ni po ravnom
ne idu mi trolovi na netu, ali uživo sam nenormalan ;)
pazi imas likove koji stvarno idu biciklom ko kad bi neko kolima... oni, sto je najgore i ne izgledaju pederski pod ful opremom.
ali ovi izgledaju ko oni sto obuku belu majcu, patike, stave ono sranje oko glave i na ruke, pa igraju tenis ko devojcice :)
Sve to, al' džabe, muško koje svojevoljno obuče helanke je peder sve dok se ne dokaže suprotno, jebiga kad sam čo'ek seljak. ;-)
фали једна шишарка на другој слици, зар не?