Ја сам почео сваког да врбујем да иде у теретану, да не будем ја једино говедо :)
Море и ја сам, али ми то није тешко, теже је нпр покупит' воду у купатило после туширања него дић' 100 из бенча :Д
obozavam kad na uzbrdici preteknem biciklom nekog svajcarskog sredovecnog lika, pod punom opremom (tesne gace i majca) sto vozi biciklu od 3000€, i izgleda ko "biciklista"
posto cujem kako im se lomi samopouzdanje kad prodjem skripavom biciklom pored njih :)
posle obicno zapnu ko nezdravi ako idemo istim putem po ravnom, pa me neki i prestigne (jebi ga ipak ima trkacki bicikl), pa uspori posle.
Kelt, troldžija, kekeke. Znam jednog Nišliju, star čovek, kad je došao u Švajcarsku, video babe sa ful sportskom opremom kako trče nedeljom ujutru: "More, sve je to nedojebano". Za muškarce u tim trkaćim helankama rekao da su pederčine, što je sasvim korektna konstatacija lolo
Kelt, troldžija, kekeke. Znam jednog Nišliju, star čovek, kad je došao u Švajcarsku, video babe sa ful sportskom opremom kako trče nedeljom ujutru: "More, sve je to nedojebano". Za muškarce u tim trkaćim helankama rekao da su pederčine, što je sasvim korektna konstatacija lolo
pazi imas likove koji stvarno idu biciklom ko kad bi neko kolima... oni, sto je najgore i ne izgledaju pederski pod ful opremom.
ali ovi izgledaju ko oni sto obuku belu majcu, patike, stave ono sranje oko glave i na ruke, pa igraju tenis ko devojcice :)
фали једна шишарка на другој слици, зар не?
Samo je reko da mu sredim te linije. Ko ume bolje nek uzme da pomogne čoeku, danima je tražio.
Rodio mi se unuk. 4 kg i 52 cm...prava momčina....danas sam najsretnija osoba na svetu.
Нека је жив, машала, тај ће на нашу тему теретана брзо :)
Čestitam, baš lepo! :)
Jao, Smare, odmah vrbuješ za teretanu, mislim stvaaaarno... :P
Ne znam baš Smarko....crnogorac je to....
Ја сам почео сваког да врбујем да иде у теретану, да не будем ја једино говедо :)
Море и ја сам, али ми то није тешко, теже је нпр покупит' воду у купатило после туширања него дић' 100 из бенча :Д
Možda će dečko biti prirodno krupan, neće mu trebati teretana :) Ne znam ni tebi šta će, al ajd... :)
Честитам Пензионерка нек је мали жив и здрав!
Смаре овим твојим постом подсетио си ме на ово
http://www.youtube.com/watch?v=1tfW-aOqvGw
Џаба је крупан природно, не може се тијело изградит' тек ето тако :Р
Мени треба, грдан сам, па да будем још и глуп :Д
Тако је!
И после бицепс од склекова и трчања :Д
Haha, 2 u 1 :)) Neću da se mešam, ali meni to skroz nepotrebno...
obozavam kad na uzbrdici preteknem biciklom nekog svajcarskog sredovecnog lika, pod punom opremom (tesne gace i majca) sto vozi biciklu od 3000€, i izgleda ko "biciklista"
posto cujem kako im se lomi samopouzdanje kad prodjem skripavom biciklom pored njih :)
posle obicno zapnu ko nezdravi ako idemo istim putem po ravnom, pa me neki i prestigne (jebi ga ipak ima trkacki bicikl), pa uspori posle.
ali, ovo je tipicno sa ovim "profi" bogatim biciklistima.. desava se kad idem na poso i kuci.
usporiš malo pred njega pa ga pitaš na pidžn inglišu "Ekskjuz mi, ajm from Belgrejd. Iz dis d roud to Bazel?"...
hahahahahaha :)
joooj, dobro ti ovo, mozda i probam nekad sa nekim za kog sam siguran da me nece stici ni po ravnom
ne idu mi trolovi na netu, ali uživo sam nenormalan ;)
pazi imas likove koji stvarno idu biciklom ko kad bi neko kolima... oni, sto je najgore i ne izgledaju pederski pod ful opremom.
ali ovi izgledaju ko oni sto obuku belu majcu, patike, stave ono sranje oko glave i na ruke, pa igraju tenis ko devojcice :)
http://vukajlija.com/dzogeraj/565683
Sve to, al' džabe, muško koje svojevoljno obuče helanke je peder sve dok se ne dokaže suprotno, jebiga kad sam čo'ek seljak. ;-)