Moram nekome da se pohvalim

1. Jepse celt znaš! Dobro, nit se gubim u onom pederskom odelu, sa kacigom i sl, nit imam bajsonu od 3 000 evra, al pičim svaki dan po selendrama bajsom, em volim, em moram da ne postanem krmača, i mogu ti reći da znači bajs samo tako (ne idem sam, a neki imaju baš dobre bajseve, scout, scot, merida i sl.), i moram dosta više da se mučim od njih...al ni ja ne volim te pederaše, koji kurac im treba da se blamiraju u onim helankama...

Sve to, al' džabe, muško koje svojevoljno obuče helanke je peder sve dok se ne dokaže suprotno, jebiga kad sam čo'ek seljak. ;-)

To zajebi, i da mi pokloni neko odelo, gde da obucem, da me vidi neko, ne bi me oprao ni Gradac ni Kolubara!

2. znam da znaci bajs... samo sto oni krenu ko na modnu pistu, da vezbaju, a ja idem skripavim polovnim biciklom na poso, zato sto mi brze od busa :)

da se razumemo... nisam ja neki biciklista, samo mi smesni ovi sredovecni, sto se sile da su mladi jos.

3. Kako nisu, a kad ti kažem, kad vidiš nekog plecatog, širokog, znaj da se gubi, ili da je od skoro krenuo da vozi, možeš da ga zajebavaš, jer ti biciklistu nećeš videti u teretani da diže ni noblice, a kamoli trocifrene tegove...

4. Sad se probudio vrativši se sa noćnog pecanja u Vinči.
    Elem, juče malo bio sa tatom popodne, on mi predloži da noćevamo.
    Tamo bili kevin brat od strica sa još njegovim drugarom i jedan moj komšija sa kumovima i društvom.

Ljudi, verovali ili ne, ovo je jedini put da sam hteo da ne spavam koliko je bilo dobro.
    Samo smo kupali gliste, uopšte nismo ni pecali već samo se zajebavali.
    Ovi kumovi od drugara poneli gitaru pa sve one ex yu pesme poput "crnog leptira" i tog žanra svirali uz logorsku vatru i roštiljali, ali malo je bila gajba piva.. posle smo nabavili pivo iako je bilo preko 22h lolo (preko veze)
    Gurali auto u 4 ujutru jer mu se ispraznio akumulator, tražili drva sa svetlom od blica na telefonu itd..
    sve u svemu, do jaja je bilo!

EDIT: evo i pesma da lepšte zvuči dok čitate lolo
    http://www.youtube.com/watch?v=y2rrKW7AJ6Q

5. baš znaš da uživaš :)

6. a to samo pred more lollol.. možda i večeras odemo :D

7. Mogo si da me cimneš, dono bi vam ja akumulator. Živim tu.

8. napunio se dok nisu krenuli jutros :D

9. najjače mi je bilo kad su ćale i ujak krenuli da pričaju nama dogodovštine sa alkoholom..
    ovaj ujak, jedanput praznio neku igraonicu mrtav pijan... sve oni kavezi za decu, gume itd. i zaustavlja ga pandur uveče i kaže ti ovo ne možeš da voziš sa C-e, treba ti D-e za ovo, ovo je 8+1...
    A on se razmišlja u sebi: "brate, ja nemam ni Ce"... posle mu dao desetinu marki :D

10. Gazda mi mnogo duševan čoek, otkucalo dva sata pa veli 'šta koji kurac više sedimo ovde po ovoj omorini, ajmo svi kući na lađenje'. Jes da mi je kući toplije nego tamo al svejedno nisam odbio.

11. brao majstore!

ja sam upravo procitao defku sa 50:0

12. imam i ja jednu sa nulom, pa zato :)

13. Daj šibni mi je na PVT, odavno nisam čitao pa sam je možda propustio.

Da bih krkno majnus. lolo

14. il da je linkujem ovde pa da je gengbenguju? :)))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.