Moram nekome da se pohvalim

1. sipam u sanitarni čvor

2. ako jebes kao sto znas gde se sipa,najebo si.

3. Шут за три, 14 од 20...

4. Bio na Filmstreetu, gledao "Lepoticu i zver". Koliko samo jebu ti stari crtaci, ima deci samo njih da pustam...

Nooo-bo-dy fights like Gaston, nobody's strong like Gaston, la la la la la! :D

5. nisam zapalio, ima 3 dana... al zato se prazno i retardirano osjecam

6. Sutra nova tetovaza... :-)

7. Завршио средњу :3

8. Завршио средњу :3

SASREĆOM!

9. Последњих месец дана жене ненормално обигравају око мене, ал не у смислу ћао ћао, него баш озбиљно оће да се контактирају, да ли да се само осећам почаствовано ил да поспремим собу за случај да нека наврати?

10. Др Јанковић
    Последњих месец дана жене ненормално обигравају око мене, ал не у смислу ћао ћао, него баш озбиљно оће да се контактирају, да ли да се само осећам почаствовано ил да поспремим собу за случај да нека наврати?

Brate gde zivis ti? Ocu ja da dodjem tu, kontam da cu uspeti da ga umocim negde...

11. Футог ми је стационарно место, ал ја сам често у покрету :Д

12. Uzeo ja onu mlatilicu za muve, zveknuo komarca u letu svom snagom, uspeo da ga pogodim i lansiram na zid na koji se zalepio. Maše mu jedno krilce i dalje.

13. Nisam verovao da je tako nešto moguće, kontao sam da su toliko lagani, da ne mogu baš da se raspadnu kad udare u zid. Probajte, kul je. Prestao je da maše krilom, ostaviću ga malo kao trofej.

14. Ubila sam komarca golim rukama, pošto je sitniji no obično morala sam da zgnječim da se ne bi izvukao po ko zna koji put.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.