Moram nekome da se pohvalim

1. Ooo, Liblet, svaka čast :)

2. Hehehe, hvala ljudi:) iskreno imam utisak da je veci podvig nego diplomirati, na primer...:)

3. Divnooo! Čestitam, Liblet :)

4. Ona radi u rudniku i život joj nije lak - sad mi samo ta pesma u glavi, Liblet :))

5. Ja ne znam je l' za pohvalu il' za jadanje to što ja ne znam đe sam posle 4 piva.

6. Za pohvalu :D
    Ekonomičnost je bitna na ovu skupoću.

7. imam drugaricu koja se nalila od jednog somerzbija. blago njenom momku

8. E jes se kurac napila, da prostis.

9. Moguće da se nalila, ali NAPILA - teže.
    Otprilike je došla do nivoa blage omamljenosti društvenoprihvatljive za koitus.

10. Ja ne znam je l' za pohvalu il' za jadanje to što ja ne znam đe sam posle 4 piva.

Za pohvalu, jer se tako uštedi, a za jadanje, jer izgleda da ti jetra nije baš najjača tačka organizma.

11. Ja ne znam je l' za pohvalu il' za jadanje to što ja ne znam đe sam posle 4 piva.

Za psihijatra. Kako se možeš napiti od 4 piva? Od 4 rakije ne možeš (u kafani tek, jer oni majmuni razblaže da bi ljudi više popili, a oni uštedeli), a kamoli od 4 piva. Opet tek ne možeš u kafani jer je tamo 0.33, ajde zidar opet ima ukupno 2 l. Što kaže Kaunt, možda si se nalila, napunila stomak, ali napila...jok. (eventualno ako si ozračena generacija...99 - o i mlađe).

12. Ја се сећам да сам у шестом разреду могао по три-четири комада.. сад ни не желим да испробам колико могу лоло

13. Imam druga napio se od dva piva. Pa jebote meni malo jedna gajba.

14. Ja sam posle 3 piva pijaniji nego da spicim pola flajke rakije.
    Nemam toleranciju na blaga pica. Al na zestinu sam izgleda imun.

15. nalila - uhvati je baš fino
    da bi se baš napila, treba joj čaša vina uz to :D

16. Našikam se zGuaranom i pravim haos.

17. Za psihijatra.

Za psihijatra jer inače ne pijem i jer mi ne treba gajba da bi me dotaklo?
    I ne sjećam se da sam ijednom rekla da sam se napila, bitno da odma' svi polete da osuđuju, zamisli to molim te, jer mi je fino i s 4 piva.

Za pohvalu, jer se tako uštedi, a za jadanje, jer izgleda da ti jetra nije baš najjača tačka organizma.

Nije jetra ali jeste nešto drugo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.