Moram nekome da se pohvalim

1. Ugasio sam fejsbuk. Definitvno za stalno. Pa nema smisla, samo gubim dragoceno vreme tamo.

2. a ovde ga pametno trosis...

3. Ne znam kako, ne znam zašto, dobijo sam 4 iz fizike.
    lolo

4. Ne znam kako, ne znam zašto, dobijo sam 4 iz fizike.

Па јел то добро или лоше? :)

5. kad je bilo lose dobiti 4 iz fizike?lose je dobiti vise od jednog keca na casu,sve ostalo je dobro.

6. Па јел то добро или лоше?

Pa čim se hvalim, znači da je dobro. :D

7. Ljudi ne znam da li je ova priča za pohvalu ili za jadanje ali poslušajte. Već je dobro poznato na ovom sajtu da ja i moj kum na zelenu granu nikako. Ili imamo fetiš prema kumicama jbg. Dakle, subota veče, ja se ubi oko neke klinke, ona me oladi s pola gasa, mada je to priča malo poduža, to je muvanje trajalo mesec dana unazad, da ne dužim, uglavno je sve to lepo počelo i loše se završilo. U jednom trenutku ja oblačim jaknu uvredjen što se mala ogrebala za brdo koktela a nije se podala na kraju i kažem 'ajde kume idemo kući' a on meni 'ček ček kume saću ja' i on peder uzme njen broj ne znam ni ja kojom magijom. Joj sunce ti jebem počnem ja njega da kunem i proklinjem, al boli njega kurac uzo broj. Sad malo pre počeo da joj šalje poruke ne bili smuvao i ona ga ispali ružno OPAAAA JEBI KUMA AHHAHAAA NEĆEŠ MAJCI KUMARA HEHE

8. Da li je realno da si ovoliko blam od čoveka? Toliki trud da ispadneš kul i jebač na internetu... a opet si fegetčina. Koga boli kurac za tebe, tvog kuma ili vaše (ne)jebačke poduhvate?

9. To! Jebi kuma ko da niste rod

10. Какву сам медовачу синоћ пио, брука... Дрмно једно 6 или 7 чашица за пола сата пред клабинг и мислио сам да ћу да се претурим негде. Кад оно ништа, чак ни сад не осећам последице.
    Срећан сам што сам жив.

11. ljeptijebem, prema testovima, c1 sam iz španskog
    pa da l' je moguće

12. Svaka čast, to je jako srijećna vjest. Uglavnom, bolje c1 nego c2 jer nije uvek bolje ono što je veće.

13. To ja pričam na osnovu ličnog iskustva. :'(

14. a jebiga, nemoj to shvatati preozbiljno, svima se dešava

15. Док не досегнеш Ц4 ништа не признајем...

16. Kolokvijum iz genetike odradjen do savršenstva, biće 10!
    JA GENETIŠEM!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.