Tako ja jenom popijo vinjaka i piva i pišo nasred grada i došla murija pipa ćunu pendrekom ja kaem a jes vidijo kvaliteta a ne ko to tvoje kinesko, i popišam ih i oni popišaju mene na trežnjenju. Bilo je predivno, ni 552 šamara i 3 slomljena rebra mi nisu skinula osmjeh s lica :)
Olaniče, reći ću ti samo da ćemo se družiti...
A da te ne mučim puno, odmah ću i da ti kažem kako - uzeću specijalizaciju psihijatrija, a subspecijalizaciju bolesti zavisnosti. ;-)
Da možeš objasniti svoj mentalni sklop i probaš odgonetnuti zašto si se navuko na kevinu pičku ?
Pošto nisi banovan zbog bezobrazluka, dozvoliću sebi luksuz da se spustim na tvoj nivo i odgovorim ti:
Zato što kod tvoje keve i sestre nisam mogao da dođem na red. Jebiga, sjatili se svi bosanci... a i higijena je na niskom nivou...
ууууу, како урбано и кул, кева и сека, па ти си направио нову епоху псовања, како то да се нико није тога сетио, браво лепи... прихвати ме на фејсу да се лајкујемо
ti bi mog'o onu:"bolujem od ljutijeh rana"
Tako ja jenom popijo vinjaka i piva i pišo nasred grada i došla murija pipa ćunu pendrekom ja kaem a jes vidijo kvaliteta a ne ko to tvoje kinesko, i popišam ih i oni popišaju mene na trežnjenju. Bilo je predivno, ni 552 šamara i 3 slomljena rebra mi nisu skinula osmjeh s lica :)
Danas smo na OKPu pripremali nekog čoveka za operaciju pa sam morao da mu ubacim kateter...
Maestro
ako hoćeš plus kod profe moraš to ustima da uradiš
tako i da ga izvuces
Vejv je doktor?
Što ga svi mrzite?
Šta ako vam jednog dana zatreba, ne daj bože
rajder je doktor specijaliziran za anusologiju
Olaniče, reći ću ti samo da ćemo se družiti...
A da te ne mučim puno, odmah ću i da ti kažem kako - uzeću specijalizaciju psihijatrija, a subspecijalizaciju bolesti zavisnosti. ;-)
Da možeš objasniti svoj mentalni sklop i probaš odgonetnuti zašto si se navuko na kevinu pičku ?
ajde neka mi neko u pvt objasni što svi mrzite Vejv rajdera
Pošto nisi banovan zbog bezobrazluka, dozvoliću sebi luksuz da se spustim na tvoj nivo i odgovorim ti:
Zato što kod tvoje keve i sestre nisam mogao da dođem na red. Jebiga, sjatili se svi bosanci... a i higijena je na niskom nivou...
EDIT: OPAAAAA!
ууууу, како урбано и кул, кева и сека, па ти си направио нову епоху псовања, како то да се нико није тога сетио, браво лепи... прихвати ме на фејсу да се лајкујемо
брате тај пост није опаааа, срање је
http://2.bp.blogspot.com/-GHyzsaXhHb0/TeFMhP9KBvI/AAAAAAAAD5k/KJExeeq7QoQ/s400/cripple_fight.jpg
daj banujte cockrajdera vidite kako vređa, dokle mu popuštate
Rajderu, jebem ti cuka!
Nece ga banovali sve dok odradjuje jezikom agilnog. Agilni, razocaro si me ko coek, midzet i musliman
Kako se zove onaj drugi što ga niko ne voli? Onaj sa milion duplih?
Rizleyy