Moram nekome da se pohvalim

1. počeli su da greju!

2. Ovo mi je najlepši dan u ovoj godini :)

3. de si ahile,sta se radi

4. de si Nino, kenja me danas sve

5. ako,ako,tebra,samo tako nastavi ;)
    zaprzi sve to jednom buksnom na kraju dana

6. najbolji frajer u bijeljini mi je sinoć rekao ćao
    (a ne poznajemo se)
    turiću to u CV

7. pa ne sjećam se, roknula sam u nesvijest

8. jebi ga,mislice da si neka felericana...

9. ne seri Vidro, treba da je srećan što su mu oči primile blagoslov

10. tebra,to se prikrije ;) kada bi ljudi bili onakvi stvarno kakvi su u procesu muvanja,bezali bi jedni od drugih u picku lepe materine.

11. neam pojma, ja prvo podrignem, u roku pola sata i prdnem, popijem tri piva i onda pitam - ako to istrpi, sve posle će joj biti milo

12. oh you, stop it :P
    ma kakvo bolan muvanje, lik je popularan k'o filmska zvijezda
    a to za muvanje, što jes jes, džast bi jurself :D

13. to za podrigivanje i pivo se podrazumeva.nemos piti pivo i ne podrignuti ;) prdez ostavim za drugi put.da budem fin malo na pocetku.ima i onih kul frajera,ostvaraju vrata na kolima,ovo-ono.par dana.posle se kolju k'o pijane hijene.

14. šuti, ja ne znam da se ponašam k'o žensko, nego sam ono, jaran sa svima, pa kome se svidi-svidi, kome ne, jeeeeeebiga, štas očekivo, izbosne sam :D

15. realno, ti i ne moraš da se ponašaš nešto posebno, samo podigneš jednu nogu na stolicu i ispraviš ramena i toeto, ako me razumeš :)

16. ma da,stas se sada cifrati.tip jarana sa svima,al ne bas jaran u svemu,ajmo na fudbal i da ganjamo picke.ne taj tip jarana.zenski ckode jaran :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.