Moram nekome da se pohvalim

1. ali ja volim i fudbal i pičke:/

2. e,jebi ga onda.aj za picke,to moze da proizvede i neku drti mastu kod muskarca.al drvljenje o fudbalu sa zenama je homoseksualno koliko i da se drzis za ruke sa onim debelim gejom sto je bio u velikom bratu.

3. haha, pa ne pričam o njemu, samo volim nekoliko klubova čije utakmice pratim kad stignem :D

4. dobro,to je taj zenski pozeraj,asimiliranje sa okolinom.borac banja luka,vojvodina i te fore. :P

5. fuj brate, ne vrijeđaj me :D

6. kako izgleda najbolji frajer u Bijeljini, ultra popularan kod zena?

jel bolji recimo od Blaža? Realno, mislim da nema šanse.

7. tebra,sada si u ns.vosa i borac se gotive :P mani sada radnik iz bijeljine

8. jebiga, izgleda k'o marlon brando u mlađim danima, ozbiljan čovjek, a rekreativno se bavi slikanjem i jako je dobar slikar, okej je lik, to je sve što znam o njemu
    šta znam, toe to
    ne znam blaža:/
    čvore, ja sam iz zenice, dakle čelik :D

9. a, umjetnik znaci... slikar.

10. samo rekreativno, ka'em ti :D

11. ako je umetniik,onda verovatno nema para.novaca...

12. bezi ti od toga, nije to domacin covek...

13. ma meni je samo lijep i toeto

14. Peder.
    Mislim taj slikar, ne ja da se hvalim

15. najbolji frajer u bijeljini

ADZADZADZADZADZADAZ kakva konstrukcija ssuncetijebem! Ima li obe ruke i obe noge?
    Moram jos jedared da ponovim, stvarno je taj vas kraj bogat grobinama, pogotovo sa zenske strane, ali ni muskarci ne zaostaju.

16. Nem pojma zašto, ali ovako mi izgleda Vidra u ovoj temi:
    http://media.tumblr.com/tumblr_lkngzvAOVy1qgwytv.jpg

17. hahahaha
    salmonele, mogu mislit koliko bogato iskustvo imaš kad si uspio tako nešto da zaključiš:D
    daj nam sliku da tebe procijenimo ;)

18. neki dan me startala milfka, plavokosa plavooka vitka milfka. možda i nije, ne znam, ali bilo je ovako, ulazim u bus, sjedam sve super sjajno sam zauzeo poziciju i vadim knjigu da prekratim vrijeme čitajući Fanteov naslov ''Puna života''. utom me plava kosa upita da li je slobodno, na šta sam dao potvrdan odgovor i nastavio sa čitanjem. knjiga mi super sjeda, gotivim se, uživam, dirkam se :)), i jebiga vraćam je u torbu nakon 10ak minuta, nešto mi se nije dalo čitati. tada me ta ljepotica upita
    -Da li izlazite na sledećoj stanici?
    -Ne, ja sam na zadnjoj. Mogu izaći i ovdje, ali bezveze mi pješačiti 5km. Bus je super stvar.
    -:) a šta čitaš?
    -Neku Fanteovu knjigu, taj Fante je ta neka preteča Bukovskog, ono, vidim da čovjek plijenio...
    -Baš je predivno vidjeti muškarca koji čita literaturu i koji uživa u tome.

:ustaje, kreće ka vratima busa:

-Prijatno, i vidimo se.
    -Vidimo se.

možda me nije startala, možda sam ja to njeno vidimo se shvatio preozbiljno i preoptimistično, ali boli me kurac, startala me milfaja brate.

19. ma startala te je.jebi ga,nisi iskoristio.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.