Moram nekome da se pohvalim

1. YeahBatch

алал вера макароне

колко си му пара тражио да га реанимираш?

ahahahaha a vidiš, baš nemam sreće, taman da mu kažem cijenu, on pade u komu.

Pu pu pu, daleko bilo, zajebavam se, živ je i zdrav. :)

2. удари га колима па му тражи следећи пут

3. Rek'o mi Rambo Amadeus lično da mu se dopada pesma koju sam uradio. Ja sam srećan čovek.

4. Ово није врста хваљења, већ похваљивања. Наиме, после тако дугог временског периода и коришћења услуга предузећа Железнице Србије, први пут сам био сведок доласка воза у тачно време као што је представљено у реду вожње. Дакле, тачно у 17:38. Драго ми је да видим да се стање у нашем железничком саобраћају поправља, али ми није драго што је тај воз побегао мени испред носа, буквално за 4 секунде. Оде, дете му јебем. А ја вукљао онолику торбу 24 минута од стана. Ал добро, бар сутра имам превоз за џабе, боли ме курац, а и пошто ми је слава не морам да устанем рано како бих ишао у цркву да ме бабе зарађе неким вирусом јер крају ко магарци. Али, свака част Железници, види се да бољи дани долазе, зајебаћемо и Јапан.

5. Pojeo sam pre sat vremena tačno kilogram prasetine u MB.

6. Pojeo sam pre sat vremena tačno kilogram prasetine u MB

E jesi hipster. Tamo svi idu na jagnjetinu a ti našao da jedeš prasetinu (mada, ja još ni jagnjetinu nisam probao).

7. pre dinu dana, pojavio se napaljeni klinac sa 500 komentara po danu, u to ime, ko 'oće odabranu neka uzme jednu na moj račun

8. Precenjena je jagnjetina, veruj mi.

9. janje pod sacem je najbolja klopa.

10. jesi dobio knjigu bobana stojanovića uz njih?

11. bosko jakovljevic bi te lajkovao.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.