Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Čuj. Ko te čačk'o? Ja ne vidim ništa uvredljivo u mom postu. Izvinjavam se ako su moji majmunčići povredili tvoja osećanja.
Izvinjenje prihvaćeno.
ma povredimo ti mi znaš već koga
Ne znam?
jutros oko 5 časova, uspješno reanimirao povređenog u saobraćajnoj nesreći
odoh da se naspavam ko čovjek
Oterali ste Kolegicu. :(
алал вера макароне
колко си му пара тражио да га реанимираш?
Kurac.
купио сам паковање тоалет папира
STIGLA TORBA OTKUĆE!!
Sa sve omiljenim namirnicama! Liju suze radosnice....
Studenti su pičke.
Највеће.
pa vi radite ako vam se ne studira
prosto k'o pasulj
Studenti su pičke.
http://zevalo.com/lisica-i-grozdje/
Nemoj da te kupim da špricaš komšiji svinje ceo život!!121
Nemaš ti tih para, decxko! :)
Расправљам ја с неком младом дамом о књигама. Каже она мени како не може да нађе неку књигу у библиотеци; ја се ђентлменски понудим да јој нађем ПДФ на нету па да скине, а она ће мени како она мрзи ПДФ; ја кажем ''ало лудо једна, па испит ти зависи од тога'' а она мени ''не може ме нико натерати да читам ПДФ књиге, па таман пала годину''. И ја онда њој кажем следеће:
''Значи, ти, на пример, преферираш нож. И нађеш се у пустињи само с пушком. И радије би пустила да те поједе лав него да употребиш пушку коју не волиш''. Не јавља ми се већ лапо сата. Надурила се, мукица.
Колатерална штета је да нећу јебати, али поента је да сам ОБЈАСНИО!
Hipsterka.
Još ako je feministički satrap, bole te uvo.
A i prejako si objasnio, sokratovao si je.
ПДФ су измислили Американци и Ватикан да униште вид српском народу који нема пара за праве књиге.
i nemojte na latinici da citate knjige.ja samo na glagoljici.