Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
opa, stambeno situirana :)
imam osjećaj k'o da sanjam
napokon ću imati rernu i toplo kupatilo :D
a moguće je da ćeš napokon prestati da siluješ ovu temu neizjadana dušo
ne mogu
ova tema je moja beba foke <3
zašto... zašto...
nemoj biti tako kritičan ;(
te vece gajbe se daju dzabana jer nema k'o da zivi u njima.nemos ih prodati,nemos uloziti da budu neke fensi elita,pa ih dajes samo da ti neko rezije placa.bolje 0,nego u minusu 15-20 soma mesecno.ima na limanu jedan kod 2 stapica ogromna gajbetina,trilijardu kvadrata,rezije 17 soma.ta mi je zapala za oko.vlsnici stana ga prodaju 2 godine.
Daj sanitarni, nabavi mi tako nesto. Da je koliko toliko blizu faksa da mogu peske da idem. :)
brate, meni vrhčina, đe god da je.
fruskogorska je ulica :)jedna od 3 kule na limanu 1.mozes takvih gajbi naci.posebno na limanu.poumirali ljudi,ostavili gajbe svojima,a nemos prodati.liman oficirsko naselje tako da se moze naci dosta velikih gajbi i kvalitetnih.nije tito stedeo na gajbama,a oficiri dobijali najbolje.ako trazis gajbu,jedno mesec dana se iscimaj i naci ces ok za malo para.u centru gajba 90 evra sa svim prednostima modernog zivota.u sarengradu mozes naci za 70 neku garsonjeru.
Jel ima to u oglasima ili ono tipa moram da znam coveka koji zna coveka?
moraš da roviš po oglasima, jašta neg' ima.
sta ce vam cetvorosoban stan....sad nadjite neka dva frajera, ustvari 4, strpate po dvoicu u jednu sobu, uzmete im po 100e svakom i boli vas uvo
ma prodaju se i veliki stanovi, al u novogradnji...nece niko da uzme stari stan, jer ga vlasnik zaceni uglavnom ko da je novo...
nije nuzno.treba da imas srece i da se malo iscimavas preko oglasa.sto vise trazis,bolje ces naci ;)
prodaju se jer su jeftiniji...jos ako ga uzmes u izgradnji,bude dosta jeftiniji.neki zacepe,a neki zele samo da se rastosiljaju toga.veliki stan,puno troskova.informatika kolje.zato i nema interesenata.
bokte, što ja prije nisam znala za to, tri godine se patim!
nije bilo pre 3 godine.godinu-dve.nije sada da ih bas ima milion po gradu,al ima par.i to se brzo razgrabi.uvek neko zna nekog studenta,pa se tako navali.ili neku porodicu.gleda se da neko ozbiljan dodje.ti stanovi su na prodaju,al niko to nece da kupi.pa tako stoji.da ga nikom ne das 100 + jevreja mesecno ode samo tako sto ga drzis.da moze da se regulise grejanje(da se iskljuci kada nikoga nema)druga bi prica bila...
Dodaj na to i porez koji placas za taj stan...
PATISPANJ!
Imamo dva stana u koje niko ne udje nijednom u tri meseca...a mesecno ode maltene 500e troskova na njih...bespotrebno
Вечерас улазим у другу годину битисања на Вуки.
Ја се своје регистрације уопште не сјећам :)
Sanitarni, sto se tice regulacije grejanja, mogu da se nakace kalorimetri na radijatore, i tacno pokazuje koliko potrosis. Ako iskljucis radijatore, na kalorimetru je 0, i nista ne placas.
Вечерас улазим у другу годину битисања на Вуки.
Valjda u treću?