Sanitarni, sto se tice regulacije grejanja, mogu da se nakace kalorimetri na radijatore, i tacno pokazuje koliko potrosis. Ako iskljucis radijatore, na kalorimetru je 0, i nista ne placas.
to ne moze svuda.mozes ti da iscupas radijatore iz gajbe,opet ce ti dolaziti fiksni racun za grejanje koji ti stize tokom cele godine.to treba drugacije da se regulise,ne samo pukim iskljucivanjem.
Prijavio se za plivanje za bogojavljenski časni krst.
All inclusive pregled kod lekara dobijam, osiguranje i blagoslov u manastiru. Moj je samo da dam 101%, samo 101% i da se treniram tuširanjem ladnom vodom. Još ako se prisetim toga da imam nenormalnu kondiciju za plivanje maratonski preko 100m onda mi ovih 33 neće pasti teško.
to ne moze svuda.mozes ti da iscupas radijatore iz gajbe,opet ce ti dolaziti fiksni racun za grejanje koji ti stize tokom cele godine.to treba drugacije da se regulise,ne samo pukim iskljucivanjem.
Да Каунте, двије пуне. Шта бих ја без тебе :)
Aha, ti mislis samo na prikljucak na mrezu. A koliko kosta prikljucak samo, informativno pitam?
za gradsku toplanu je puno kinte.hiljade i hiljade jevreja.i onda po kvadratu placas mesecno svaki mesec....a i sve zavisi od lokacije.
УРЕДИЈО КРМЕ ЗА ЖИЋБО
E, to je za mene parada domaćinluka. Jesi ga opalio u slami ili šurio?
Sijeno, slama, zob, zob, zob.
Шуријо.
Upravo veceram: pivo i tortilja cips sa umakom od paradajza, chilija, kackavalja, parmezana i origana.
Prijavio se za plivanje za bogojavljenski časni krst.
All inclusive pregled kod lekara dobijam, osiguranje i blagoslov u manastiru. Moj je samo da dam 101%, samo 101% i da se treniram tuširanjem ladnom vodom. Još ako se prisetim toga da imam nenormalnu kondiciju za plivanje maratonski preko 100m onda mi ovih 33 neće pasti teško.
Ima da crkneš ko svi konji što plivaju u ladnoj vodi za sektu!
ne idem ja tamo iz razloga što sam pobožan i obožavam crkvu. Idem tamo iz lične pobude za dokazivanjem.
crći ćeš svakako
moja briga
VIDIMO SE NA CILJU, SISO
Ali Atife ti si musliman...
salmonele... teško...
Nisam nikad plivao za Krst, kakve sam sreće verovatno bi me spičila srčka...
radiću trening kaljenjem hladnom vodom
Treba za bogojavljenje organizovati samobanovanje na četu.
Ko se prvi samobanuje ima 3 neradna dana jelte.