Ја ћу гајим у пластенику, имам и електрично ћебе са термостатом које одржава 25 степени, дакле оптимално за раст биљке. Плус што има доста светлости. Мора да буде добро осветљено јер од тога зависи ниво каспаицина, тог љутог срањета.
За гајење у соби мораш питати Драгишића, али не буде онда баш љута. Мора да има услове као у Индији, тропска биљка јбг.
ima duzmem 6 semenki. 2 semenke cu u saksiju i na terasu (toplo ce joj biti ima dosta svetlosi, a ako bude ladno ja cu je unositi u sobu ), to je valjda dovoljno za 2 biljke.
A ostale 4 cu da posaljem u selo da stavi baba u plastenik, ima da napravim ljutenicu, pa njom da premazem kvaku od ulaznih vrata i tako oteram ukucane u emigraciju. A nesto cu i pojesti.
Ја ћу гајим у пластенику, имам и електрично ћебе са термостатом које одржава 25 степени, дакле оптимално за раст биљке. Плус што има доста светлости. Мора да буде добро осветљено јер од тога зависи ниво каспаицина, тог љутог срањета.
За гајење у соби мораш питати Драгишића, али не буде онда баш љута. Мора да има услове као у Индији, тропска биљка јбг.
Па нацртај ону тачку међ очи док је заливаш, и има паприка да се осећа ко код куће.
e, sjajna je papričica, marko, koliko joj treba vremena? mogla sam i ja posadit'.
Е Ћао Марко, ја сам Маја, шта радиш вечерас, оћеш да ждеремо паприке што сам сама садила.
Ja sadio prosle godine, nisu bile previse ljute, valjda zbog losih uslova. Ove godine idu u plastenik, pa pravim ljutenicu.
ima duzmem 6 semenki. 2 semenke cu u saksiju i na terasu (toplo ce joj biti ima dosta svetlosi, a ako bude ladno ja cu je unositi u sobu ), to je valjda dovoljno za 2 biljke.
A ostale 4 cu da posaljem u selo da stavi baba u plastenik, ima da napravim ljutenicu, pa njom da premazem kvaku od ulaznih vrata i tako oteram ukucane u emigraciju. A nesto cu i pojesti.
Dobio sam od druga šiptarsku zastavu :)
Opa barjaktar, sad ćeš da budeš najjači u svatove kad se ide.
Ja sam prvi coek koga je Vidra banovala.
Bi dzels biciz.
agi, sto si govna.
Juce mi stigle nove cipele, 12 santima lakovanih stiletto.
Setala u njima, djuskala, napila se, dosla kuci u 1, bez zuljeva. Life is good.
Došao mi je prvi poziv za glasanje. Now i am definitely adult.
Честитам. Надам се да сад схваташ да вредиш на том гласању ко и ретардирани циган транвестит гастарбајтер.
Da, ako uopšte i izađem na glasanje.
U Sjevernoj Koreji je 100% odziv birača na glasanje. Kakva sekta jbt, ne smije niko da ne izađe :D
Vućić će crkne od ljubomore
Ma samo da ne glasam, politika me zanima koliko i čehoslovački jezik.
U protivnom SA-TA-TA-TA-RAAAA
Idi napiši na listić pod sledećim rednim brojem tipa:
9 zaokruži. Draža Mihailović
nemoj da si lenja. To je tvoja dužnost
A ako si baš vešta i vredna:
http://i.imgur.com/CEPx3n5.png