Moram nekome da se pohvalim

1. @Count Zero Hhahahah e zbog toga već vredi izaći

2. Izađite na izbore, dokle više babe da nam kroje sudbinu

3. uđite na izborna mesta, jebite babe

4. idite na izbore i jebite babe dok kroje.

5. Ja bih prod`o ličnu kartu al nemam kome.

6. Ако будем у завичају тад видећу да продам глас. Две иљаде нису за бацање. Кад је гласање?

7. 20 E??? daj jbt meni nudili 50 a skoro da sam cigan.

8. Ja bi glasao za jul al ne postoje više jbg

9. ко ти брате нудио 50?

10. што не кажеш да си црногорац јеботе

11. u sretnija vremena licna karta je vrijedila 100 e.

12. Jebaj ga ja samo primjetio male brojke. Je l makar po Beogradu nude više?

EDIT Nema više referenduma ova ostala glasanja su boranija. Bila je priča da su dali rožajcima gomilu para na dan ovih zadnjih predsjedničkih.

13. u sretnija vremena licna karta je vrijedila 100 e.

A tek pasoš....

Interesantno da uvaljevu nisam čuo ništa da dele, jedino pajdo, koku, ekser spid, ali to za pare. Mada, na jednoj ulici u Valjevu su pokrali milione, mogu misliti kako se sređuju glasovi, a moj mučni Koštunica 4. izbore za redom duva...

14. crna gora je mala teritorija.i vise treba da nude,tamo malo glasova odlucuje.davali cigani po ns za njihovu partiju 2 soma kada su bili oni prosli.ti lokalni su prava stvar za kintu na izborima.oce manjine da udju u skupstinu.ne treba im puno glasova,pa ih onda plate.brzo oni to naplate.

15. U poslednja 4 obroka tri su mi riba! Jebiga ima se može se...
    Juče u menzi uzeo sardinu, danas za ručak debeli skrmbelj od devojke uze dve porcije s belim mesom, i meni ostavi jebene riblje štapiće. Sad za večeru imam opet sardinu, al neka fala, odoh u pekaru ko čoek, ima škrge da dobijem Sunce ti ne jebem.

16. Od dans okrećem novi list!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.