Moram nekome da se pohvalim

1. @Count Zero Hhahahah e zbog toga već vredi izaći

2. Izađite na izbore, dokle više babe da nam kroje sudbinu

3. uđite na izborna mesta, jebite babe

4. idite na izbore i jebite babe dok kroje.

5. Ja bih prod`o ličnu kartu al nemam kome.

6. Ако будем у завичају тад видећу да продам глас. Две иљаде нису за бацање. Кад је гласање?

7. 20 E??? daj jbt meni nudili 50 a skoro da sam cigan.

8. Ja bi glasao za jul al ne postoje više jbg

9. ко ти брате нудио 50?

10. што не кажеш да си црногорац јеботе

11. u sretnija vremena licna karta je vrijedila 100 e.

12. Jebaj ga ja samo primjetio male brojke. Je l makar po Beogradu nude više?

EDIT Nema više referenduma ova ostala glasanja su boranija. Bila je priča da su dali rožajcima gomilu para na dan ovih zadnjih predsjedničkih.

13. u sretnija vremena licna karta je vrijedila 100 e.

A tek pasoš....

Interesantno da uvaljevu nisam čuo ništa da dele, jedino pajdo, koku, ekser spid, ali to za pare. Mada, na jednoj ulici u Valjevu su pokrali milione, mogu misliti kako se sređuju glasovi, a moj mučni Koštunica 4. izbore za redom duva...

14. crna gora je mala teritorija.i vise treba da nude,tamo malo glasova odlucuje.davali cigani po ns za njihovu partiju 2 soma kada su bili oni prosli.ti lokalni su prava stvar za kintu na izborima.oce manjine da udju u skupstinu.ne treba im puno glasova,pa ih onda plate.brzo oni to naplate.

15. U poslednja 4 obroka tri su mi riba! Jebiga ima se može se...
    Juče u menzi uzeo sardinu, danas za ručak debeli skrmbelj od devojke uze dve porcije s belim mesom, i meni ostavi jebene riblje štapiće. Sad za večeru imam opet sardinu, al neka fala, odoh u pekaru ko čoek, ima škrge da dobijem Sunce ti ne jebem.

16. Od dans okrećem novi list!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.