Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Валдемаре хвала, сад знам шта ћу Шкотима тражити ове године кад долазе :)
Voleo bih da probam, ali nekako verujem da ima ukus viskija. Žitarica-žestina-viski. Nemam pojma na šta bi to ličilo, ja sam pio samo neko od 18 posto, bilo je nešto sa ukusom između kafe i crnih maslina.
Није ми битан укус, само хоћу аргумент у кафани "пијеш тај лав/јелен/рандом пиво за пичке, не знаш ти шта сам ја пиоооо" :)
Svi su pili lozu jebi ga. Nema ništa više alfa od loze.
Али лоза није пиво. То није аргумент :)
A to... Pa jebi ga, svako je valjda pio nikšićko... To je najalfa pivo
jes bogme. al ne ovo apatinsko nikšićko, bljuvčina
mala vidro, odaberi ono sto sam ti reko da odaberes!
Ima točenog nikšićkog dobrog kroz PG ali ja apstiniram od svih poroka već 2 god osim cigara, mada cigare nijesu porok neko karakterna crta više.
http://srbija.aladin.info/hrana-i-pice/pivo,-pivare/3432-krugher-i-brent-ritisevo
Mnogo im je dobro crveno pivo.
Toči se u par kafića u Beogradu, a ima i da se kupi u jednom dragstoru u Grčića Milenka, i u drugom negde tamo na kraju Požeške.
Нашао сам де је ехтра.
♥♥♥♥♥♥♥
Tamno Nikšićko točeno jebe. Vidra pojma nema, jer je ženska osoba i one samo piju likere.
vidi se da nikad nisi probao neapatinsko nikšićko :)
http://img1.mlstatic.com/cremas-baylis-broogans-y-cointreau-garantia-a-buen-precio_MPE-O-2983427272_082012.jpg
može
Znam da ovo ne odbijate :)
zju. meščini da je to nešto baš skupo, probala sam možda jednom, dvaput.
elem, taj bejliz + ledene kockice kafe, it's like heaven.
koja je poenta ove teme pozz
janosh, 9
elem, taj bejliz + ledene kockice kafe, it's like heaven.
I nije toliko (mislim da kupiš u prodavnici, u kafiću ne znam (baš sam flafičast, da kupujem likere, ko gejjj)), negde 1500 din, standradno 0.7l. A tek Pina Colada šo je jeftina, ljudi moji, ja mislio to neko zajebano piće, 700-800 kinti, a maloletnicama (ne nisam ja takav, uuuuopšteee) kad kažeš ajmo do mene, imam "PINU COLADU" specijalno za ovu priliku, gaćice same spadaju...
моја мајка каже да је имала секс са непознатом особом