I to što kažeš, da jebe mater ako ima nešto lakše naći u Beogradu od zgrade Politike. Možda jedino statua Pobednika na Kališu i zgrada Beograđanke.
meni je svejedno, ja samo dam sliku i lovu :)
joj, kol'ko sere ovaj luks, treba ga nogama napucati, a zna vrlo dobro kak'ih pičaka je izrod'la bijeljina. c, c, c.
što jes jes, znam jedno 5 devojaka iz bijeljine i sve valjaju, a trima njima bih dao i ćivot da mi upropaste
Haj' i ti ne pričaj, otkud Luks zna o tome :)
Tačno vidiš, zaboravih dodati i ovu sliku http://i.imgur.com/oshlL7U.jpg
hahaha. jednom kad budem imala normalan net, baciću ti par slika trve dobrih semberki. napisaćeš pokajanje ovd' na temi :D
ololo ovo kao na pes 10 kad stavljam frizure na igrače ololololo
Jel to neko reko da su kupusarke dobre?
Vidro, u kom smislu ovo "pičaka" ;-)
Kao karakterne osobine
vidim danas jednog taksistu kako drka u nekom siblju, parkirao kola i radi to. Kazu da je to isto kao kad nadjes detelinu sa 4 lista ili uhvatis pream predanju naroda sa severa nekog leprikoma/dwarfa, znaci bukvalno nesto ce ti se dogoti srecno..
Pa jesi ga uhvatio, ili si ga ostavio sam da izdrka?
Nemoj više tako oskudno da se oblačiš
uvek pseta slusajte nema da omane
Semberijo moja u aprilu... Dajte slike gušaljskih maturanata
зашто би то ико хтео да гледа
Što ti i Roki drkate na trandže jbg?
Zvali me ljudi digram ragbija, plaćaće mi prevoz :D
Znajući tebe nisu te zvali da igraš nego da probijaš odbranu protivnika :)
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
I to što kažeš, da jebe mater ako ima nešto lakše naći u Beogradu od zgrade Politike. Možda jedino statua Pobednika na Kališu i zgrada Beograđanke.
meni je svejedno, ja samo dam sliku i lovu :)
joj, kol'ko sere ovaj luks, treba ga nogama napucati, a zna vrlo dobro kak'ih pičaka je izrod'la bijeljina.
c, c, c.
što jes jes, znam jedno 5 devojaka iz bijeljine i sve valjaju, a trima njima bih dao i ćivot da mi upropaste
Haj' i ti ne pričaj, otkud Luks zna o tome :)
joj, kol'ko sere ovaj luks, treba ga nogama napucati, a zna vrlo dobro kak'ih pičaka je izrod'la bijeljina.
c, c, c.
Tačno vidiš, zaboravih dodati i ovu sliku
http://i.imgur.com/oshlL7U.jpg
hahaha. jednom kad budem imala normalan net, baciću ti par slika trve dobrih semberki. napisaćeš pokajanje ovd' na temi :D
ololo ovo kao na pes 10 kad stavljam frizure na igrače ololololo
Jel to neko reko da su kupusarke dobre?
Vidro, u kom smislu ovo "pičaka" ;-)
Kao karakterne osobine
vidim danas jednog taksistu kako drka u nekom siblju, parkirao kola i radi to. Kazu da je to isto kao kad nadjes detelinu sa 4 lista ili uhvatis pream predanju naroda sa severa nekog leprikoma/dwarfa, znaci bukvalno nesto ce ti se dogoti srecno..
Pa jesi ga uhvatio, ili si ga ostavio sam da izdrka?
Nemoj više tako oskudno da se oblačiš
uvek pseta slusajte nema da omane
Semberijo moja u aprilu... Dajte slike gušaljskih maturanata
зашто би то ико хтео да гледа
Što ti i Roki drkate na trandže jbg?
Zvali me ljudi digram ragbija, plaćaće mi prevoz :D
Znajući tebe nisu te zvali da igraš nego da probijaš odbranu protivnika :)