Moram nekome da se pohvalim

1. александаркг
    To je stvarno za "moram nekom da se pohvalim", očekivao bi čovek da im oduzimaš novine i potpaljuješ vatru s njima, dakle napreduješ

ja prosvecujem narod. i vuka nisu skapirali u pocetku, tako da sam ocekivao hejterske komentare.

Na stranu to, ali zasto i muskarce, decu i tinejdzerke takodje naziva gospodjama?

a zasto da ne?

2. http://www.sbc.rs/en/

dobio sam ulaznicu, sutra u mom selu MMA speTakl :)

3. Bruce, zašto se tuku toliki ljudi, ko ih zavadi? Garant neki masoni, Židovi, Zapad....

4. Ne znam dal je za hvaljenje, na pravnijadi sam u Bugarskoj (verovatno poslednja) i pijem od ulaska u bus i nista, ne mogu se napijem :(. Sad sam uzeo red bio vodku i malo me dotaklo al slabo. Za 15 min nas petorica 2l vodke i 8 red bula i nista.

5. ајде не измишљај

6. SRBIJI NE TREBAJU PRAVNICI, YADNO

7. Miloše priznaj da si dao šifru naloga Rasnom.

8. Sve i da poverujem, al 8 red bula vas petorica, još za 15 minuta...

9. Miloše, to je zato što si sam popio sav Red Bull. Probaj malo i votku.

10. Ma mislim da je problem sto je švedski sto i jedemo ko stoka. I inače mogu dosta da popijem al ovo je nenormalno. Upoznao sam neke mislite i jedan mi mnogo lici na nekog vukajlijasa, na somija, cini mi se da je on nislija.

11. na pravnijadi sam u Bugarskoj
    Za 15 min nas petorica 2l vodke i 8 red bula i nista.

kelte, ovi tvoji opet prodaju šećernu vodicu Smirnoffffffffffffffff

12. I ja sumnjam da je fals vodka a i pivo. Nema većih govana od bugara, to nije nacija nego zanimanje.

13. Po prvi put sam našao klip u kome je korišćena moja muzika otkako sam počeo da pravim i prodajem te džinglove i ostale numere specijalno pravljene za reklame.

Ni manje, ni više, nego klip tajlandskog lanaca supermarketa sa ciljem promovisanja sireva koje imaju u ponudi, pritom, skoro nisam video veću kurcobolju tokom video editovanja xD
    https://www.youtube.com/watch?v=kktjFKm09nU

14. Lolo, trebao si da im prodaš ljuto trolovanje :d zamisli piči ono remek delo dok se u pozadini kreću tajlandski sirevi hahaha

15. Hahahaha reci gledas tv i cujes ono u pozadini reklame vristao bih kevemi

16. hahah
    na forumu, na forumu, kajmaka iz blaca

17. sjajan džingl. kolko te plate za ovako nešto?

18. Plate me tugicu. :')
    18 dolara plati korisnik za jednu licencu, tj, jedan klip, od toga mi pijaca za muziku uzme 50% jer sam nubara koja je tek krenula s ovim, pa nemam mnogo protoka. Al jebe mi se, ovo iz klipa sam napravio za četiri i po sata, dosad je zaradilo 18 dolara, što se mene tiče, otplatio sam uložen trud.

19. ma do jaja je to brale

ide džingl na auto repeat, a pružio sam ti podršku tamo

20. Haha, to

ccheese lookin' very good, very awesome, can't wait 'til i try some of that cheese mmm
    jingle also very nice, sophisticated if i may say, makes that cheese look even better!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.