Moram nekome da se pohvalim

1. http://imagizer-cv.imageshack.us/a/img528/8469/indianmantextingm.jpg
    мислим да је чак црњи од овог индуса

2. Moja pokojna baba je na samrti rekla samo jednu reč "kredenac". Mi smo to shvatili kao znak da ga je puno volela i da ga ne bacimo. Tako smo i uradili,ali je jedna fioka uvek bila zaključana. Juče sređujemo ja i majka staru kuću (kuću u kojoj je baka živela) i pod tepihom nađem ključić. To je bio ključić od te fioke. I svi onako radoznalo otključavamo fioku i imamo šta i da vidimo: baka je godinama odvajala od penzije i uspela je da sakupi 3.000 evra (pored toga bilo je i par čokolada i jedan ratluk,za goste). Uz to je bila i porukica koja je glasila "Deco, ovo je moja ušteđevina za crne dane, ali pošto ste vi glupi i sigurno niste otvarali kredenac, ili snajka nisi uopšte čistila moju kuću do sad, ovo potrošite na sebe, pošto ste moju sahranu već otplatili. Voli vas majka, svekrva, baka" Baba je kraljica. :D

3. Baki svaka čast.

4. bez da se uvredis,al ovo mi bas smesna spika.baba hard kor trol :D

5. KAKO VAS JE PROČITALA BABA!

Da ideš u crkvu i kupiš najveću sveću koju imaju da joj zapališ, baba ti je bila Bog humora.

6. Moja djevojka Mala Vidra živi u inostranstvu. I kao većina ljudi sa Balkana koji odu preko grane, ona radi za firmu čišćenja. Većina tih istih ljudi kad dođe nazad u svoj kraj prosipa priče o fakultetu, o poslu advokata, doktora itd. Jednom je moj prijatelj pitao moju devojku čime se bavi. Očekivao sam da će slagati. Kao što sam i ja sam ponekad radio kada bi me pitali za nju. Pravio se da ne znam šta radi. Ona mu sa širokim osmehom i vrlo ponosno reče da čisti. Čistačica. Celo društvo se sagledalo, a ona je nastavila. "Vi ne radite ništa? I ne trebate. Ja na kraju meseca imam, čist obraz, pun novčanik, osmeh iako su mi ponekad prljave ruke obraz i duša nisu." Bio sam tako ponosan na nju. Sramio sam se sebe i svojih prijatelja. Naučila me bitnu lekciju.

7. E jebiga, trebalo je da ostaneš na babinoj priči, sad si usrao fazon.

8. лоло ај сад и ти брусе, најјаче да нисте провалили и још све латиница

9. Kontam da si pokrenuo zajebanciju pa ćeš nastaviti sa istim fazonom, zato ti kažem da si usrao. Jebiga, ne umem da trolujem ali super se zabavim kad krene dobra fora :)

10. sta god da je,bilo je smesno.to je bitno ;)

11. шоми никад не усере, он се само ноншалантно пребаци са једне на другу

драго ми је да сам вас барем мало насмејао у ова тмурна времена пријатељи драги :)))

12. razmak je bio kratak, a to mi jedinih sat vremena koje danas imam na raspolaganju za zajebanciju :)

13. prijatelji bivsi prijatelji buduci
    prijatelji bivsi
    pamtite me po pjesmama mojim

14. Eh... Da je Mala Vidra bila tu, našli biste ključić na vreme i datim novcem pokopali baku :(

15. како да буде кад се брус понаша тако родитељски заштитнички према њој, одмах је одреаговао кад сам је поменуо
    не да је гилиптерима попут мене, а ја добар дечко јављам се старијима и помогнем бакицама око цегера код лифта :/

16. Jedan kolektivni "ŠMRC" za Šomija. Vidro, đeće ti duša....

17. Da sam znala da si počeo da pišeš na ispovestima zbog mene, nikad ne bih otišla :(

18. Pazi se Mala Vidro, mangup nbgd je to

19. Alo vidro odaberi nešto, ne meni nego uopšteno

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.