Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Gle ih slaninarčine haj tek jebote neke "mašine" za sudove šta koj kurac to kod nas u zabiti nema. Neće plemićke vojvođanske ruke da stružu zapeklu mast sa tanjira i plehova.
jbt smo to je jedno od prvih govana tehnike koje sam morao kupim u samostalnom zivotu.
u stvari to je prvi uredjaj koji sam porucio. jok bas ce devojka solo da pere sudove bez da te drka da se i ti jebavas.
imao sam kolegu kojeg je riba do te mere drkala da su imali raspored u kujni ko kad pere jbt, isao je toliko daleko da je sebi kupovao one mekane plasticne case da bi mogo izbegne obavezu
smokljo, brt nemos imati normalan suzivot sa drugim ljuckim bicem u istoj kuci ako nemas masinu za sudove da ti pisti iz kuhinje u pola noci.
ali kako taj uredjaj ljudi razlicito tretirao haos.
imas one koji bukv operu sve pre nego ubace case i i tanjire unutra, nema sanse krupne komade posudja roknu unutra.
a gledo sam lika kako roka sve sa krupnim komadima pitam ga jbt jel opere. kaze opere looool
svaki aparat u kuci:
masina za sudove u 2 ujutru: dingalingadindaling cujte i pocujte ukucani, daje se na znanje da sam zavrsio posao pranja sudova, te mozete da izvadite sad iste iz mene
al najbesmislenije skoro sto sam video je drobilica za sudoperu. instalira se na odvod sudopere i onda melje krupni otpad.
znaci gulis povrce ljuske jaja sve sto se istalozi dole sve isece i ode u kanalizaciju
cena: 700eur
https://youtu.be/b4weX2rnm24
jbg palis kad je jeftina stuja lolo
mada realno govno svaki put radi po dva sata pali se dnevno 2- puta. kad pljusti kisa napolju skracen si za utisak
koj ce ti kurac masina za sudove ako moras sam da peres prvo???
naravno da ubacujem sve. sklonim koske i to, aj da ne preterujem, ali brate napravljeno je da pere sudove, i pere ih.
ocistis filter samo sa vremena na vreme da ne zavrsi ko musaseva masina :)
nije jbg zacepi ta govna ako ubacis pirinac i sranja sjebe dizne nece izadje i onda smrdi na pacova
mada i to sam provalio kada se usmrdi roknes 2-3 tablete i pustis da radi ne moras rokas ona skupa govna za ciscenje
uvece uglavnom natrpaju se stvari pa se upali. mislim da ovde i nemam tu jeftinu tarifu, jebem li ga. struja dzaba ovde kako god.
obicno ranije ukljucim doduse, ovo kazem zbog umetnickog dojma, posto se desavalo i u pola noci da krene da pisti ko nenormalno.
ma jok bre, radi ko svajcarski sat lolo.
de pirinac da cistim, jbt defies the purpose masine :)
cisti bez problema zapekli pirinac
jedino sa cim ne moze da izadje na kraj je zapekla ovsena kasa kad ostane od dece. to mora da se cisti celicnom cetkom.
treba ti brusilica da skines sa stola kad umazu.
mislim, ne moze uopste da prodje pirinac kroz onaj prvi filter u masini, onu mrezicu, o kakvim diznama pricas?
neam pojma video sam da se one dizne na elisi bile neke zacepljene krupnim komadima. sad dal je pirinac ili nesto drugo ne znam al tada sam smanjio dozivljaj i prestao da kopiram ovog lika koji za malo da roka i koske.
ne znam mozda ima i do masine. ako imas neku super fensi mozda ima neki dodatni integrisani krurac ko ova drobilica sto sam okacio ali po prirodi stvari radi na principu da vrti jednu te istu vodu sto znaci da pre prvog ispiranja vrti sva ta govna koja si prvobitno ubacio.
ja imam neku jeftinu voxaru izdrzala 8god, odlican aparat. ako budem kupovao uzimam opet isti. 5god garancije jbt za 220e. pa samo da odradi tih 5 god puna kapa
inace drugi must have uredjaj je masina sa susenjem ili susilica odvojeno svejedno mada bolje ovo 2u1 sve odradi nemoras prebacujes i manje mesta uzme
ma jok bre, ima onaj filter kroz koji mora da izadje voda, rucno ga cistis. nema sanse da prodje nista tu osim vode, nikakva fensi tehnologija.
sad pogledah ZUG adora N je masina, ona osnovna sto se ugradjuje.
Ja plaknem uvek, jebem li ga
ma znam da ima filter jbg al od silnog buckanja nesto i prodje posto je od gore otvoren koliko sam provalio ili ko zna mozda nisam dobro zavrnuouo posle ciscenja pa proslo aj znaj sve u svemu bolje je otkloniti ta neka krupna govna tipa rezanci i ostalo
zasto. pa sve to sto ilter zadrzi i ne prodje smrdi tokom pradnja i isparava tokom susenja bas ono prefuj, na kraju susi posudje na dimu ostataka od hrane jbt
jbga, toliko su. Ima jedino Logik neki jeftiniji
Drobilica ta postoji 300 godina.
Ja krljam kao celt. mislim da je to bas sto i masina hoce.
nije iz filtera, negde se odvalilo sa druge strane filtera.
Ova sto je crkla, ostalo iza babe holandjanke. Neka ELTO. Manual joj 1992.
ma jok bre, fizicki nema sanse da prodje u mojoj. ovo zapekla mast itd to temperaturom sredi, nema tu sta da se zaglavi, a ti sitni delovi salate pirinca itd, to zavrsi u filteru sve.
ok, mora se ocisti posle svakog pranja, ali to je minut posla.
jebes masinu sto te tera da peres sudove pre nje :)
to ko da te ves masina tera ako mozes, properi malo prvo ves tesky mi da perem sve odjednom.