Moram nekome da se pohvalim

1. Pitam jer si istakao petnaestak sklekova kao majlston, pa rekoh ili dižeš dosta sebe sa poda ili nisi baš vežbao od časova fizičkog u srednjoj

2. 15 zgibova širokih pravih čestitih. 16 sad već, prekosutra kontam da će biti 17-18

3. jel se zagrevas dobrano pre toga ili na cim pa šta bude?

4. Sl vikend 50 komada kontam

5. Aha zgibova, pa mašala, alhamdulilah

6. Zagrevam naravno, povredio bih se drugačije :)

7. Hoću da se spremim za leto pa da opljačkam one mandove što nude 30e ako možeš da se držiš 100 sekundi na šipci.

8. E da mogu i 130 sekundi da zadržim dah, merio sam preksinoć hahaha

9. jel ako drziz nos rukom zacepljen ili kad zaskripi uvuces loma kroz nozdrve :D

jas probo ovo
    https://www.youtube.com/watch?v=tybOi4hjZFQ&ab_channel=WimHof

odlicna vezba disanja, u tima pauzama navucem 120 sec

10. Ne, ali sam ojačao dijafragmu zadnje dve godine, ono baš - zbog želuca prvenstveno (mrzi me da objašnjavam), a i učim da pevam :D

11. smorices se kad omatiris, vec slikas, radis vezbe punis tegle...pevas

sta pod stare dane

12. Učim i španski, saću kontam krenem italijanski i francuski - sva tri istovremeno. Za 5g savladaću ih bar donekle. Kad matorim, Bože zdravlja, baviću se unucima :)

13. pa kako je krenulo sa teglama vidi biće zajebano!!!

14. Pojačaću ishranu Caro.

15. Uspešno sam sada nepopravio mašinu za sudove

16. ahahah i mense desilo pre 15 dana. kao pomerio je od zida prevrno da vidim sta ima dole sve pootvaro. Na kraju sjebo odvodno crevo a kvar je izgleda neki sa strujom.

odneli majstori ko zna ocel vratit ili groblje

17. haha, bukvalno isto. Nije htela voda da mi ode, ja je polegao, otvorio, nasao filter i u njemu neko parce gume, zatvorio je i pustio, pocela da curi oko vrata.
    Nigde veze.
    Bio sam ubedjen da sam popravio, mislim i dalje sam :D ali smo vec i pre ovoga govorili da bi mogli menjati, jer je imala par losih tura. Danas vec i gledali pre otvaranja. Ja samo hteo da kupim jos malo vreme, dok ne kontamo hocemo li kupovati kujnu, pa mozda treba integrisana...
    ciao 700-900 jura urrrrraa

18. Nije htela voda da mi ode, ja je

tomse desilo ranije dok je bila u garanciji. doso majstor nasao parce stakla od case se odlomilo. moro platim uslugu simbolika neka.

e sad ovo je kad je stavis u pripravnost zuji bruji u mestu i sve kad odradi oepere i dalje pusta neke zvukove nemas pojma da je gotova. zakucala se. bili majstori kao struja je maticna ploca ili grejac ili nesto trece. i smrdi na paljevinu plastike lool

brate zasto 800eur za to govno jel nemate vox i teslu tamo?