Učim i španski, saću kontam krenem italijanski i francuski - sva tri istovremeno. Za 5g savladaću ih bar donekle. Kad matorim, Bože zdravlja, baviću se unucima :)
ahahah i mense desilo pre 15 dana. kao pomerio je od zida prevrno da vidim sta ima dole sve pootvaro. Na kraju sjebo odvodno crevo a kvar je izgleda neki sa strujom.
haha, bukvalno isto. Nije htela voda da mi ode, ja je polegao, otvorio, nasao filter i u njemu neko parce gume, zatvorio je i pustio, pocela da curi oko vrata.
Nigde veze.
Bio sam ubedjen da sam popravio, mislim i dalje sam :D ali smo vec i pre ovoga govorili da bi mogli menjati, jer je imala par losih tura. Danas vec i gledali pre otvaranja. Ja samo hteo da kupim jos malo vreme, dok ne kontamo hocemo li kupovati kujnu, pa mozda treba integrisana...
ciao 700-900 jura urrrrraa
tomse desilo ranije dok je bila u garanciji. doso majstor nasao parce stakla od case se odlomilo. moro platim uslugu simbolika neka.
e sad ovo je kad je stavis u pripravnost zuji bruji u mestu i sve kad odradi oepere i dalje pusta neke zvukove nemas pojma da je gotova. zakucala se. bili majstori kao struja je maticna ploca ili grejac ili nesto trece. i smrdi na paljevinu plastike lool
brate zasto 800eur za to govno jel nemate vox i teslu tamo?
Srao je
Hahahaha bukvalno
Pitam jer si istakao petnaestak sklekova kao majlston, pa rekoh ili dižeš dosta sebe sa poda ili nisi baš vežbao od časova fizičkog u srednjoj
15 zgibova širokih pravih čestitih. 16 sad već, prekosutra kontam da će biti 17-18
jel se zagrevas dobrano pre toga ili na cim pa šta bude?
Sl vikend 50 komada kontam
Aha zgibova, pa mašala, alhamdulilah
Zagrevam naravno, povredio bih se drugačije :)
Hoću da se spremim za leto pa da opljačkam one mandove što nude 30e ako možeš da se držiš 100 sekundi na šipci.
E da mogu i 130 sekundi da zadržim dah, merio sam preksinoć hahaha
jel ako drziz nos rukom zacepljen ili kad zaskripi uvuces loma kroz nozdrve :D
jas probo ovo
https://www.youtube.com/watch?v=tybOi4hjZFQ&ab_channel=WimHof
odlicna vezba disanja, u tima pauzama navucem 120 sec
Ne, ali sam ojačao dijafragmu zadnje dve godine, ono baš - zbog želuca prvenstveno (mrzi me da objašnjavam), a i učim da pevam :D
smorices se kad omatiris, vec slikas, radis vezbe punis tegle...pevas
sta pod stare dane
Učim i španski, saću kontam krenem italijanski i francuski - sva tri istovremeno. Za 5g savladaću ih bar donekle. Kad matorim, Bože zdravlja, baviću se unucima :)
pa kako je krenulo sa teglama vidi biće zajebano!!!
Pojačaću ishranu Caro.
Uspešno sam sada nepopravio mašinu za sudove
ahahah i mense desilo pre 15 dana. kao pomerio je od zida prevrno da vidim sta ima dole sve pootvaro. Na kraju sjebo odvodno crevo a kvar je izgleda neki sa strujom.
odneli majstori ko zna ocel vratit ili groblje
haha, bukvalno isto. Nije htela voda da mi ode, ja je polegao, otvorio, nasao filter i u njemu neko parce gume, zatvorio je i pustio, pocela da curi oko vrata.
Nigde veze.
Bio sam ubedjen da sam popravio, mislim i dalje sam :D ali smo vec i pre ovoga govorili da bi mogli menjati, jer je imala par losih tura. Danas vec i gledali pre otvaranja. Ja samo hteo da kupim jos malo vreme, dok ne kontamo hocemo li kupovati kujnu, pa mozda treba integrisana...
ciao 700-900 jura urrrrraa
tomse desilo ranije dok je bila u garanciji. doso majstor nasao parce stakla od case se odlomilo. moro platim uslugu simbolika neka.
e sad ovo je kad je stavis u pripravnost zuji bruji u mestu i sve kad odradi oepere i dalje pusta neke zvukove nemas pojma da je gotova. zakucala se. bili majstori kao struja je maticna ploca ili grejac ili nesto trece. i smrdi na paljevinu plastike lool
brate zasto 800eur za to govno jel nemate vox i teslu tamo?