Moram nekome da se pohvalim

1. Pa svaka to radi jbt sce drugo sminkeraj

2. najbitnije je samo energetska vrednost. Njoj i masini za susenje vesa. I to kosta

3. Jesi racunao koliko modz ustedis npr union vs ta tvoja na bazi 5 god i pocetna razlika u ceni.

Te energ efikasnosti su budalastina.
    Decibele treba postovati svakako

4. zajebi musase oce da ti proda masinu pre koje treba peres sudove, a to nema cenu.

5. Imas posle para isto koliko i da prestanes da pusis. Ne vidis ih. Ali ukoliko na vise stvari u domacinstvu vodis tako racuna, nakupi se.

6. Imam osecaj bukv uzmem uniona za 200e ili bosh za 600 peru isto sve isto ova nesto tisa nakon 5 god rada ustedela mi 35e

7. ali koliko vremena si utrosio na predpranje sudova koje si na primer mogao da utrosis mnogo kvalitetnije pricajuci npr meni da sam lol nub?
    to nema cenu caro.

8. Pogotovu kad dobijes racun za struju u decembru a grejes se delom na drva 1100 e
    700 racun za decembar - 200 evra platila drzava + 400 e razlika jer si imao dil da ti stize svaki mesec isto pa da na kraju godine doplatis ili ti vrate ako si pretplatio

Auto nije bog zna sta potrosio struje. Dok on vodi opet racuna jer je ustedeo sto bi potrosili na gorivo :D i tako u krug

9. nakupi se

hahah, nakupi se kurac.
    Ok kad imas elktromobil onda se svakako nakupi al ova govna sa klasama efikasnosti je 1-2% na racun za struju. Blejanje.

Opet to govno radi 2h dnevno ne radi 16h tako da je nebulozno

10. Opet to govno radi 2h dnevno ne radi 16h tako da je nebulozno

Za sudove radi 3-3ipo a za susenje i po 4 sata. Za ves isto.
    To ti je bar pasulj skoro da skuvas svaki dan

Dobro je sto su sada led sijalice po kuci, pa bar to ne moram da gasim

11. ako imas el. auto verovatno vuce vise nego sto racunas, ako uspes da za mesec dana napravis 1100€.
    ustvari kako si uspeo toliki racun da napravis, ko da si majnovao bitkoin jbt?

gledam cene struje u norveskoj, niske su.

12. ako uspes da za mesec dana napravis 1100€.

Napisao sam gore. Racun je zapravo 700, ali je drzava platila po 200. Tako da tebi ostaje decembar 500
    Struja je jeftina, ali je mreza jaaaaaaako skupa. Iako ih ima preko 30 koji ti prodaju struju.

13. Sta se grejes drva struja kombo?

14. ok, nije 1100 nego 700.

700€ po ceni tamo od 0.15€ po kwh je 4.66MWh. 4666 kwh za mesec dana. to je kao da imas nesto od 6.5kW sto radi non sto 24/7. to je bas puno, nesto nije u redu tu.

jel ti grejanje na struju?

15. Ovi jos pricaju o ves masinama nekim lol

16. A auto generalo stedi.

Dok je dizel bio 1.5e mi smo trosili na gorivo oko 150e. Tada smo za isto to sve na struju trosili 30e. sto je 5 puta jeftinije. Sada je dizel 2 a za struju nisam racunao koliko sad potrosimo, al je minimum i dalje 3 puta jeftinije a verovatno je i dalje 5 puta

17. Struja je jeftina, ali je mreza jaaaaaaako skupa. Iako ih ima preko 30 koji ti prodaju struju.

imate fiksnu cenu mesecno?

18. Greje se na struju 1/1

19. Al su se nasli, celt cara i mussashe. Veterani sajta, čike.

20. Noob spike pill doo

Malo budemo na celt talasnim duzinama.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.