Moram nekome da se pohvalim

1. Vrv se i koncetracija poveca i osetis neki uzviseni smisao zivljenja.

2. Ma ne seri vise jebote, zbog takvih seljaka poput tebe ima da se odselim odavde u neku normalnu zemlju gde zakone ne donose retardi poput tebe

3. Koja je to zemlja, rasirenih ruku ceka padavicare da udeli socijalu?

Oces u amsterdam baćo i kurve za dzabe sve normala

4. Ma lice to sto si ti opterecen glupostima mene izravno zabole kurac

5. Tom: ja sam džanki srb rusofil
    Bilo koja država na svetu: e baš nam takvi trebaju

6. Sace falicni smota jos jedan sta znate vi slepci

7. Nisam ja non stop navaren, drzim se one komunisticke, 8 sati kuntanja, 8 sati blejanja, 8 sati varenja, hehe...

8. Ja pusim ove legalne CBD hedove i dosta mi pomaze, tacno osecam kako mi cisti pluca od otrova

ovde imas da kupis u prodavnici to, stoji pored cigareta.

ali ne kapiram poentu, samo smrdi i ne deluje nista.

9. Ladno smo ga izvalili da je padavicar no komento

10. Pa ne deluje psihoaktivno, ali ima CBD koji ima lekovita i anestezioloska dejstva, aj da kazemo da je to kao bezalkoholno pivo.

11. Falični prodaješ li svoj LOL akaunt s 95 skinova?

12. Ma najbolje da cu da se tresem od alkohola ko otrovan pacov i da brljavim i balavim tresten i da mi ispadaju zubi i jetra da mi se raspada... Popijem ponekad ajde ali uglavnom izbegavam, baca me na mafiju jos ako je zestina neka plac majke Bozije...

13. Nego reci mi, imaš li kolege kod kojih sakrivaš vu, jer izgledaju kao da ih panduri neće pretresati? Ili sakrivaš vu ribama u sise?

14. Haha falio mi je bob rockafella sa ovim njegovim ispovestima..

Bobe jesi li kupio kameleona onog sto si planirao?

15. Brate ovaj Falicni neki miks atomskog misa i stratimira

16. Vu sakrivam najcesce tamo gde se ti nikad ne bi setio da je potr@zis pandurcino smrdljiva :) okupaj se :)

17. Ok je falicni.

Treca faza ispitivanja: clear

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.