Moram nekome da se pohvalim

1. 21. vek, čovek dolazi na mračni kutak vukajlije da ubije malo dokolice ovo ono, trojica muškaraca pričaju o mašinama za pranje sudova. Gambi se prevrće u grobu.

2. Pravi ili fake gamby sto se lazno predstavljo mussu

3. Sednes pored ladne pecke, otvoris vratanca i purnjas kroz odzak

znam jednog što vari ovako kad je zima napolju, a ne živi u Srbiji.

4. Jbt sta je sa starim dobrim prozorom na kip i duvas u pravcu gornjeg coska

5. Pa bilo gde da zivi moze da vari i napolju osim ovde. UN skinule vutru sa liste narkotika ovde jos uvek salju ljude na robiju od tri godine pa na vise zbog paketa trave, kapiram da bi ih dobili na Strazburu, msm osudjenici versus ovaj zaostali tamni vilajet od zemlje

6. Ali jbg legalizacijom bi sns kartel izgubio ogroman novac, ko bi posle kupovao njihovu robu, mozda panduri smradovi da vrate neki din nazad u budzet iz kojeg sisaju mleko a narod nek sisa kurac i neka ga pljacka ko stigne i salje na robiju zbog keta vutre

7. U pravu si Falicni,bas smo debilna drzava.

8. Poenta je da se apsolutno svaka odluka u ovoj drzavi donosi u skladu sa interesima jedne politicke partije, odnosno, kartela, da li ce nesto biti odluceno, sprovedeno, dodeljeno, zavisi od toga hoce li doneti profit sns kartelu na celu sa zvalavim, o tome ti pricam, ne pisu se zakoni i ne radi se nesto da bi ti jedan bio zasticen i da bi tvoj zivot bio poboljsan, kapiras...

9. A to je vrlo, vrlo opasna situacija, gde je gradjanin prepusten samovolji politicara, jos kad su ti politicari psihopate, ubice i kriminalci, ne znam kakvu buducnost mozemo da ocekujemo, i to malo povecanje plata dolazi iz kineskih kredita, jake plate na infrastrukturnim radovima dolaze iz velikih zajmova, a ne iz proizvedene vrednosti puteva/mostova/zgrada itd...

10. Nema legalizacije bre, narkomani konopljaši. I ovo je previše popustljivo, čim te uvati s drogom pandur pendrek u bubrege, kakva suđenja kakvi advokati, kakva prava.

11. Alkohol i duvan su kao dobri, sta? Alkohol je izazvao bezbroj saobracajki, tuca, ubistava, afekta, a duvan nista manje slucajeva kancera pluca, grla, cega sve ne... A konoplja se koristi hiljadama godina u razne svrhe i do pre sto godina niko nije ni obracao paznju na nju, podrazumevala se da je tu... I onda krece propaganda, stigmatizacija, demonizacija, ispiranje mozga, ali to je i dalje- biljka. Nije avionska bomba, nuklearka, mitraljez...

12. Jbt falicni je jedan od onih koji bi pod izgovorom zdravlja da konzumiraju gudru.

Alk duvan jok ali gandza moze braaaate

13. Mister No = pink baba

Mada kapiram da su nase babe nekad sejale konoplju i da ni ne znaju da je ZABRANJENA I MORA BITI UNISTENA JER UBIJA LJUDE I IZAZIVA AGRESIVNOST I RAK KURCINE!

14. Pa valjda je bolje zavariti dzoint nego popiti litar rakije i usput popusiti dve pakle cigara jbt...

15. Ali nije to poenta, poenta je drugo nesto, da niko ne sme biti kaznjen zbog konoplje i da ljudi koji nisu u zivotu prekrsaj napravili, a vole da smotaju NE SMEJU U ZATVOR MEDJU LOPOVE UBICE SILOVATELJE

16. Jbt kolilo si spucan.

Pa jel znas da jedan dzoint menja 40 cigareta. Samo jedan.

A rakija casica dve u dozi lekovitog. Duvan smece ali jedna cigareta vs jedan dzoint nije za poredjenje.

I generalno duvkarosi su sirotinja narkomani, ko pivopije alkosi. Konzumiraju jer je jeftino a posto je jeftino onda je lepo.
    Jbt dzvalite dzoint u krug kao da pusite medjusobno, i to bi bilo cistije

17. Ja pusim ove legalne CBD hedove i dosta mi pomaze, tacno osecam kako mi cisti pluca od otrova

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.