Moram nekome da se pohvalim

1. Čestistke, sve najbolje!!

2. Lepa vest, duple čestitke!

3. Hvala ljudi svima od srca ozbiljno bez patetike i proseravanja
    Evo pozdrava od jutros 04
    https://imgur.com/a/qXc2TTi

4. Čestitke, nek su živi i zdravi!

5. Kumić mi je postao prvak države u seniorskoj kategoriji. Kakve je životne bitke izneo u poslednjih godinu dana, ovo je ništa. https://www.facebook.com/1344037315/videos/736001890729879

6. jel to i dalje olimpijska disciplina, bar da ode gde je vec sledeca da se jebava tamo sa gipkim i atletskim ribama, mozda osvoji i medalju? :)

7. Jbt sad Celt kad me pitaš ne znam stvarno, trebalo bi da jeste. Momak šta je sve prevalio preko ramena za ovo malo godina je havarija. Kumić što mi se upucao iz puške letos je njegov burazer rodjeni, ovaj ga je našao. Šta i kako posle nema potrebe ni da ti pričam. Burazer mladji je inače bio jednako dobar, ako ne i bolji borac. Uroš je momak jedan u milion bukvalno, u svakom aspektu.

8. Karata nema više na olimpijadi, džuda ima

9. karate izbacili zbog manjka zena sta li u sportu ali zato su uveli

BREJK DENS trne potiljak od info

10. ...Da ne bude da se nešto puno kurčim, nismo nas dva nešto bliski, bolje se znam sa ćaletom njegovim i dedom pogotovo.

11. a dobo Caro olimpijada je masonska manifestacija, to valda znamo.

12. Ubacili fortnajt umesto karate

13. zao mi zbog ove nase prekovic perkovic kako vec mala razbila sad ostalo se moli da vrate vitesku disciplinu vs brejk jebeni dens sport sere mi se

14. Brejk dens ol on d flooo

15. Ja Japancima kad objašnjavam koliko smo dominantni u borilačkim sportovima, ljudi se skenjaju.

16. Pre sat vremena sam postao cale.

17. nek je sa srecom, cestitam

18. Op, op, samo nek se rađaju. Čestitke.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.