Moram nekome da se pohvalim

1. Hvala, hvala! Ideeemo Slavko! Za mladoženjino društvo iz ćoška!! :)

2. Drugari, ovo je rađeno u studiju koji smo otvorili ja i moj drugar... http://www.youtube.com/watch?v=SSIIRQvceLM , kod nas je rađen samo spot (jer je to ustvari FOTO studio, ali snimamo i spotove), pa ako imate želju, ostavite neki komentar u vezi spota, da li vam se sviđa i tako to... Što se tiče pesme, možda vam se neće dopasti, mislim ni ja ne slušam tu vrstu muzike, ali i tim momcima je ovo sve novo, i furaju neki svoj fazon, tako da ako već hoćete i da hejtate, budite umereni :).

3. Juče sam prvi put spremala isprženo mleveno meso sa sosom od paradajza i kuvanim makaronama i preko toga narendala kačkavalja i zapekla u rerni. Mmmmmm
    Svi su mi pohvalili ručak. Ostalo je za još jedan tanjir. :))

4. Svi su mi pohvalili ručak. Ostalo je za još jedan tanjir. :))

:dize ruku:

5. Ne može, ti treba da smanjiš klopu :)))

6. Ne može, ti treba da smanjiš klopu :)))

Ja mrsav da smanjim klopu? :)

7. Вучице, је л сам ти ја некад рекао да те волим? :))
    http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam?strana=397#post_1624476

8. Dobro de. Šalila sam se. :))) Evo ti. :pruža tanjir ugrejanog ručka:

9. Jeaaa!!!
    Hvala Vucice :)

10. Hahahahahahahaha Mlato, zamlato. :)) Čekaj recept na ženskoj temi. Sad ću pustim.

11. Evo podelicu sa Mlatom :)

12. Вучице, не треба мени рецепт, мени треба готово јело. :))

Фала, земљак. :)

13. Msm zemljaci se u muci poznaju :)

14. Pa baš zato ti i pišem recept da bi imao šta da klopaš. :) Razumeš? :)

15. Рецепт да једем? :)

16. Samobanovao se spemom tipa 10 postova zaredom pre 10-ak dana. U medjuvremenu, polozio neke vazne ispite i obezbedio budzet. FUCK YEAH!

17. Presao 5000 glasova od defki!!!31231234

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.