Moram nekome da se pohvalim

1. Pa one 12 santima stileto, i onda ladno lijepi bilborde bez da se penje na lotre...

2. hahahahahaa
    fino vidjeti ženu u štiklama, iako imaju loših posljedica.

3. Rek'o mi muž da se izmaknem malo od njega kad sam tako visoka. :)

EDIT ovo su mi za spešl okejžn, ne nosim to svaki dan.

4. e jada, a što su meni povremeno značila ta dva cm visinske razlike u određenim situacijama koje ne uključuju gledanje u oči...

5. Rek'o mi muž da se izmaknem malo od njega kad sam tako visoka. :)

da bi mogao bolje da te osmotri. i to sam ja uvijek govorio ženi, kada izađemo negdje i ona se sredi, svi je vide osim mene koji koračam pored nje. zato je dobro da žena uvijek ide nekoriko koraka ispred. a dobro je i u slučaju da je zaostala koja mina od rata.

6. Bogme u ovim mogu da idem ispred muža samo ako nije neka travica ili neutabana zemlja, u suprotnom počnem da utanjam ako se zadržim na istom mestu duže od sekunde.

7. realno, nije to obuća za kamel trofi :)

8. A gde se dvanaestice još nose osim u krevetu?

9. na derneke i svadbe, da gaziš muža kad krene čoček :)

10. Ti ih nosiš u krevetu?

11. sad bih bačio rekalmu ali ne smijem više. ali, ovaj pojam o kojem govorite sam detaljno definisao.

12. Pa i nisi previsoka, to je O.K. visina za devojku. ;-)

Ovd' međ' srbijancima i srbijankama (da se tako izrazim), os'ćam se kao džin. :D

13. Aj ti onda kod nas ubosnu, među međede!

14. na čemu vi žene uspjevate hodati...

15. na čemu vi žene uspjevate hodati...

I to još po krevetu, podera se jorgan, ajjj...

16. dozvoljavaš ženi da radi? đe ide ovaj svijet...

17. Čestitamo na ženu. :)

18. Rejven, možeš li da okačiš sliku tih cipela? :) Za mene je 12 cm previsoka štikla, nema šanse da bih hodala u tome... Juče sam išla sa cimerkom da ona kupi neke bež cipele, nema gde nismo bile i jedva smo našle neke, a što je najjače, svuda je isti izbor...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.