Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Moram još nešto da se pohvalim... U sveščici sam juče dopisao sve što trebam da definišem, slengovi, žargoni, krateži itd... i ima 80 ideja :D
200-tka mi ne gine :D
Дал ви људи мислите на било шта друго осим на дефиниције?
80, au lebtejebo
Tanko... :)
pfff, ja toliko zaboravim dok nađem svesku i olovku trololo
ne brini, biće na kraju cirka 20 komada, kad pretraga bude radila :)
aj ćuti ti molim te... po ceo dan si na četu lololo
šta bre tanko!? ja se jedva i ovih setih lolo ... koliko ti imaš u šteku? :)
ti kako si počeo, 2000-tu za mesec dana izbacuješ i ulaziš u prvih 5 lolo
tražio sam pre nego što sam definisao.. nešto je bilo, to sam izbrisao tako da mi je ostalo nedefinsanih 80 izraza :)
zato sam napravio deset meseci pauze, da ljudima malo dam volje za pisanje :)
da daš taman i sebi izazov :)
ako neko ima višak ideje za definsanje defki poput Aleks Androsovih "deset ćevapa" ili otkomande nek mi se javi :)
Auuuu, jebem ti krv... Pa ja nikakih ideja nemam. Jedva sam i onih 40 skrpio, a sve što mi padne na pamet, već postoji...
nešto sam usporio u poslednje vreme, samo 60 živih za 20 dana :)
Blago vama, ja još uvek nemam ideju
http://thenoobdad.com/wp-content/uploads/Monkey-Computer.jpg
daj bre, brus, mojne da zajebavaš lolo
Sad bi' mi svašta reko', ali mož' se povampiri kao mod, pa neću. lolo
Potpuno netačan podatak, već sam ga prevazišao - znaju ovi što su sad umodovani kako je to bilo kad sam ja jurio da uđem u top20, pisalo se na ktitoru po 20 dnevno :)
A bre Bruce, sto se foliras kad si maltene javno prizno ko ti je bio dupli.
A i stil ti je toliko karakteristican da bi i doktor Votson sam izvalio.
Jesam, kad sam odlučio da završim sa duplakom i vratim se ovde - nije isto kad neki poznati autor napiše defku na glavnom i na duplom nalogu, ima ovde dosta primera :)
tetris duplak ?
А ко је дуплак? лоло, који сам Коштуница