Krajišnici, đe ćemo na prelo?

1. Lepo je viđeti volko Krajišnika ođe.
    Braćo, zna li neko đe ćemo na prelo?
    Jel neko ulovio nekog cigana il ješu, il se samo hvalite?
    Šta ćemo da koljemo bre?

2. Маро, било крње пријело у НС код Френкија у суботу. Прела се вуна, био и Тулумбаћ...

3. Ja sam već reko da odemo u naš glavni grad i napravimo takvo prelo da Hrvati ne spavaju mesec dana, ojkanje i vrištanje se posebno boduje.

4. http://www4.slikomat.com/10/0329/man-16540-.jpg
    Kod zemare, eno ga skotovi zatvorili u ZOO jer nema kuće svoje.
    sanšajn nisam ja s Romanije ali hvala jer čujem da žene s Romanije stokilaše u zubima nosaju :)))

5. Tog medonju je Kep doneo u Srbiju. Bog zna jel stari još živ, sad je već punoletan...

6. Маро, било крње пријело у НС код Френкија у суботу. Прела се вуна, био и Тулумбаћ...

Đe ćemo bre u ravnicu na prelo?
    Pa to nema niđe. Zato i jeste bilo krnje prelo. Nema brda. Jedino je dobro što ima Mađara. Oni su dobra zamena za đuiše i cigane.

7. Jašta je, evo ga u Subotici :)
    crne dane odbrojava, Krajinu sanja...

8. E a ja već planiro da ga obiđem ovde u Bg-u. Ništa onda pozdravi mi zemljaka.

9. E stvarno nemere prelo u ravnici, da ga jebeš.

10. Kako nema sunce ti jebem mara je pravila poster sa BUNJEVAČKOG prela, maro đe ti je poster?! Hahaha crkla sam kad sam ga ugledala, ladno bunjevačko prelo našla!

11. Hahaha pa Bunjevci su Rvati, on se ne računaju.

12. Hahaha joj majko moja šta ću još da doživim.

13. Nikad Bunjo Kroasan nije bio!!!!
    Povuci riječ električaru!

14. A jok vala, ne dam ja dukat za šokačku vjeru.

15. A nisi u pravu, ima većih Srba u Bunjama nego međ samim Srbima.
    pravda za Maraču Četnika iz Subaje!
    a evo još Krajišnika
    Negotin
    http://www4.slikomat.com/10/0330/7gr-slika-.jpg

16. E vala one kožunlije i bradonje sa Manjače da mi ne dovodite. Samo obrijana brada, brci nek ostanu.

17. a ljudi moji zamalo da nam zamre tema...

pa ĐE STE ODLUČILI IĆI NA PRELO? JA IDEM VEČERAS PRELITI... SAMOP NE ZNAM JOŠ ĐE ĆU? MOŽDA KOD BABA RUŽE?

18. VESELI VRBLJANCI JEBU TUŽNE KNINJAKE.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.