Krajišnici, đe ćemo na prelo?

1. Zasxto su nam zakjucali temu Zhareta i Gocija, decxko?

2. Dushmani !!!112
    Mora da se organizuje jedno prelo da se sjate svi vidjeniji Krajišnici da vidimo šta i kako.

3. Pravo zboriš pobratime Groko! Uz pivu i janjetinu se lakše razmislja i donosi odluka! Živio mi

4. Тако је, треба направити мегапрело у скорије време, да се установи зашто су хорде зла закључале тему наших побратима и пре свега две људске громаде, Жарета и Гоција. Наравно, куваћемо кисели купус, пити лањску ракију, бацати камена с рамена, окренути који ражањ и слушати миле звуке родног краја на 5.1 систему, случајно поно.

5. Искрено, ја бих и ово закључао пре него што људи стигну да оскрнаве овако кул тему.

6. Pa tome Reme treba zaključati svaku jebenu temu na forumu, jer svaka može i većina će biti skrnavljena.. A koliko sam video Goci i Žare-tema je taman izašla iz spema i lagano počela da se razvija pre nego što je lokovana..

7. Што се мене тиче, не треба нам 5 тема.

Нек остане једна крајишка, ево на пример ова, и то ће бити довољно и за ЖиГ, и за Јаднрино јато, и за Бају, и за све друге теме.

САМО НАС ПУСТИТЕ ДА СЕ ЗАЈЕБАВАМО

8. Немам живаца, а ни времена да се расправљам, уживајте.

9. Što jes', jes' ! Ne treba nam stvarno toliko tema. Prećerali smo :D Ali u slučaju da nam ovu zaključaju..REVOLT :D

10. Živ je spem, umro nije.

11. Ma ova tema se retko apdejtovala, ali ona druga jeste, s'vremena na vreme.. Mnogo glupiljih tema tipa "koje ime biste mu dali da ste Danac" ili "ae sei tu pego" su opstale a ova naša, koja ni po čemu nije kršila prava je lokovana..
    Facofaco javi se :)

12. Što kaže Stiven dosta nam je ova jedna tema. Ne dolazim često, ali kad dođem hoću da se osećam kao na temi za Krajišnike.

13. Što kaže Stiven dosta nam je ova jedna tema. Ne dolazim često, ali kad dođem hoću da se osećam kao na temi za Krajišnike.

Нема ништа од тога, има превише вонаби Крајишника.

14. Видим ли спемчину, ја ћу да је закључам и неће вам је каизен смјет' откључат.
    Пуштам вас на образ.

15. Нема ништа од тога, има превише вонаби Крајишника

Ma nema veze. Svi smo naši. Ne smetaju nama oni koji nisu Krajišnici. :) Al stvarno ne bi trebalo spemovati..

16. СМарко

Видим ли спемчину, ја ћу да је закључам и неће вам је каизен смјет' откључат.
    Пуштам вас на образ.

опаааааааа!
    СВИ ТИ ПРЕТЕ КРАЈИНО
    ТИ УСПРАВНО СТОЈИШ!!!

Е сад иде један крајишко-фашистичко-јебачки пост, чисто да покажем да може и горе него што описујете спорне закључане теме.

"Ње аре тхе Сербс" фазон.

Дакле, крајишко писмо подршке за Јебање и Наци звук:

МИ СА ОВЕ ТЕМЕ ЈЕБЕМО ЗАГРЕПЧАНКЕ У РЧ НА КОЊУ БАНА ЈЕЛАЧИЋА ПОШТО СМО ЈАХАЧА СОБАЛИЛИ СИЛОВИТИМ УДАРИМА ИЗ НАШИХ КУРЧИНА НА КОЈИМА СУ ИСТЕТОВИРАНИ НАТПИСИ ДИНАРСКА ДИВИЗИЈА И БУЗДОВАН МАРКА КРАЉЕВИЋА ДОК НАМ ОНЕ ПЈЕВАЈУ "ВРАТИЋЕМО СРПСКЕ ЗЕМЉЕ, СВЕ ДО СРПСКОГ МОРА, ЉУБИЋЕМО КРСТ НА ГРОБУ ОД ЗАДРА ТОДОРА"!

МИ СА ОВЕ ТЕМЕ ЈЕБЕМО СПЛИЋАНКЕ У ГЕРМАНОФИЛСКЕ ПИЧКЕ НА СРЕД ПОЉУДА, ТАЧНО НА ОНОМ МЈЕСТУ ЂЕ ЈЕ ДУЛЕ САВИЋ РЕВА ЗА ТИТОМ ДОК НАМ ОНЕ ПЈЕВАЈУ "ХАМБУРГЕР, ЧИЗБУРГЕР, ПИЦА И ПОМФРИТ, ВИ ИМАТЕ МЕКДОНАЛДС А НЕМА ГА СПЛИТ!" А КАД СВЕ ТО ЗАВРШИМО ОБРИСАЋЕМО КУРЧЕВ КАЈМАК УСТАШКОМ ЗАСТАВОМ, А ОНДА ЋЕ МАРКО ПЕРКОВИЋ ТОМПСОН ДА НАМ РЕЦИТУЈЕ "СИНУ ТИСУЋЉЕТЊЕ КУЛТУРЕ" ДАШТА!

http://www.youtube.com/watch?v=OwFl6vvNHPo

мрзим хајдук и торциду
    мрзим тебе, "марјане"
    сам са секиром у руци
    поклаћу све сплићане!

мрзим загреб и бед блу бојсе
    мрзим тебе, туђмане
    сам са секиром у руци,
    поклаћу све усташе!

П.С. Дрмни ми колко ош, ал не дирај тему!

ЈЕБЕМО НАЦИСТИЧКИ ОДЛУЧНО И КРАЈИШКИ ЈАКО!!! АЛЕАЛЕ АЛЕАЛЕ ЈЕБЕ ЗВЕЗДА ХДЗ!!!

17. Hahaha objasnio. Podrška za Krajinu!

18. Hahahahahahha TO STIVENE

19. KRAJNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    http://www.youtube.com/watch?v=w-IeTzSdaTk
    KRAAAAAAAAAAAAAJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINOOOOOOOOOOOOO MATI

20. МИ СА ОВЕ ТЕМЕ ЈЕБЕМО СПЛИЋАНКЕ У ГЕРМАНОФИЛСКЕ ПИЧКЕ НА СРЕД ПОЉУДА, ТАЧНО НА ОНОМ МЈЕСТУ ЂЕ ЈЕ ДУЛЕ САВИЋ РЕВА ЗА ТИТОМ ДОК НАМ ОНЕ ПЈЕВАЈУ "ХАМБУРГЕР, ЧИЗБУРГЕР, ПИЦА И ПОМФРИТ, ВИ ИМАТЕ МЕКДОНАЛДС А НЕМА ГА СПЛИТ!" А КАД СВЕ ТО ЗАВРШИМО ОБРИСАЋЕМО КУРЧЕВ КАЈМАК УСТАШКОМ ЗАСТАВОМ, А ОНДА ЋЕ МАРКО ПЕРКОВИЋ ТОМПСОН ДА НАМ РЕЦИТУЈЕ "СИНУ ТИСУЋЉЕТЊЕ КУЛТУРЕ" ДАШТА!

Хаха нисам нешто овако очекивао од Стивена, ал тешто! ПОБЕДА!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.