Kako se postaje moderator?
  • Humor man

Da li je moguce postati moderator?Ako je moguce, molio bih nekoga da mi objasni kako.Hvala.

• Surovi

pa, moderator se postaje upravo ovako. pošalješ zahtev. drugi način je da te gazda sajta sam odabere u svoj tim.

da bi postao moderator moraš da budeš veoma aktivan i uzoran na sajtu, i to tako budeš neko duže vreme. takođe dodatno zalaganje u vidu gostoprimstva prema novim članovima, definisanja, forumašenja i četovanja i blablabla...
    ako gazda proceni da si dobar i da mu trebaju novi moderatori, onda te primi.

trenutno mislim da nije potrebno novih ali to je na gazdi. takođe ovu poruku možeš da pošalješ moderatorskom timu kako drugi ne bi gledali:)

i tako...

• Humor man

Hvala Surovi.

• Surovi

nema na čemu :)

• Lutak iskrivljenog L

Koliko para? :)))
    Jel imas neku platu ili neke povlastice ili sta ti ja znam

• Surovi

ne :)
    samo dobra volja...
    povlastica mi je što imam čin psihoterapeut, al opet, neki imaju tu povlasticu, a nisu modovi... tako da... težak je život naš :) i mučan.

• selenijum

Evo ja cu biti Jecina desna ruka!!! :D

• selenijum

Zivio govornik!!!

• Humor man

Nemojte da ih postavite za moderatore ljudi ko boga vas molim!

• selenijum

Budem li ja ikada moderator ima da sve viceve zakonom zabranim. Ima Alkatraz da proradi zbog vas...

• Humor man

Priznajem, i ja bi se malo izivljavao.

• selenijum

Ja se ne bih izivljavala, al' bih uvela neke sankcije....

• selenijum

Ma ja, pa da ih Surovi i ja moramo lijechiti....

• rockangel

Ja kad bi bila moderator to bilo super i imala bi titulu sajber mitraljezac

• Hydrog3n Cyanide

Pokušajte da naudite ovom sajtu i moj rambo pingvin će od vas napraviti švajcarski sir.

• Hydrog3n Cyanide

Možeš da imaš ulogu i bez funkcije moderatora. Ako hoćeš neku ulogu, pitaj kaizena.