TEORIJE ZAVERE
  • Carisha10

ma da, upravljao putinovom imovinom sig

to im ustaljena mantra za sve što ne valja krivi rusi, tako i šiptar aca za studente

• melkijades

Maduro pričao javno o epštajnu i tome kako sad vode okultisti satanisti i šta sve rade itd. E da, Buš prvi se pominje u fajlovima gde seče deci noge i pije krv (bukvalno). Inače žena mu drži fetus nerođenog deteta u tegli u kući, o čemu je javno i pričala ođe

https://www.youtube.com/watch?v=gFuuV1DSlR4

• melkijades

Dobro da, ima smisla

Barbara Bush Daughter of Aleister Crowley

• 627

Не знам је л она ћера Кроулија, и сад има доста злојавих инфо по нету, треба бити верзиран у то све да се не омане и не скрене са правог пута, иначе, Дипак Чопра био код Епстина.

• Carisha10

Bio i slobodarski Naom Čomski

Klinotnovi govna pozvani da svedoče. Jasno je da je ovo osveta međ jevrejčinama, teško da ove procese kontrolišu realni amerikanci posebno pod trampom cionjarom

• Carisha10

Fora je što i hoking ima fotose sa prepičkama hahahahha

• 627

ВИДО, онако издебилисан се излежава на плажи, видо једну слику додуше.
    Е, а коко ових професора на које дркају дебили било код епстина, јебем ти, са харварда, МИТа, и осталих цијиних универзитета, сећам се да сам одавно чуо и читао да су ти психолози и психијатри са тако тих факултета радили за цију још на МК програмима и за остала војна срања.

• Carisha10

neki kroasan isplivo koji radio kojekave risrče za gejca i podvodio gomile kroasanki, javila se i neka manekenka koja šatro nema pojma šta se dešava lol

dosta zanimljivije ove price poput da je trampaleo i drugi bukv podvodili svoju decu satanistima

• 627

dosta zanimljivije ove price poput da je trampaleo i drugi bukv podvodili svoju decu satanistima

Ово већ звучи као сензационализам, видим баш шизе око јебеног МАСКА и Трампа, за које мене заболе, спомиње се и онај Сем Хаузер директор РОКСТАРА, оп оп, заборавих у ком контексту ал ето.
    Качио сам ја ону балијандерку из скандинавије пре пар стра како је подводила рибе.

• Carisha10

Ово већ звучи као сензационализам

cus senzacionalizam, izaslo i da je melaniju epstajn nabacio trampaleu

• 627

А то је могуће обзиром да је моделсица или тако нешто.

• 627

Ено нека Мија Ковачић из хрвацке се нешто нудила епстину, ту је и тај борис николић који усташа иначе, он је нешто спомињо моделсице из хрвацке.