Prijava

ИДЕЛ КО НА БАБИН ЕГЗИТ У БУКОВАЦ ДА ГАЂАМО ОНОГ ДЕЕСОВЦА ГОЦИЈА БАЛОНИМА ОД РАКИЈЕ

Majkani moji! Ide li iko na skup na Busijama 24.5. ? Biće pive, janjetine i zajebancije. Nek javi ko ide, da se okupimo mi vukajlijaši- Krajišnici. Pustite mi pvt ko hoće da ide. :D

Не пада ми на памет да плаћам пиво 300 динара. И кад бих имао коју 'иљаду у џепу... Иако нисам годинама био на некој манифестацији с крајишком музиком.

Majkani moji! Ide li iko na skup na Busijama 24.5. ? Biće pive, janjetine i zajebancije. Nek javi ko ide, da se okupimo mi vukajlijaši- Krajišnici. Pustite mi pvt ko hoće da ide. :D

Mogu neke bliže info? Jel to kao ono šator svake godine pa se peva o Miloradu do jutra?

Sutra nastupaju kod komsije u kafani. Znam da mi zavidite.
http://www.youtube.com/watch?v=KUw5FST_i3k

Brate, dao bih bulju turskom soferu da mogu sutra da budem na tvom mestu.

Masteru u kojoj kafani? Posećuješ li krajiške ivente često?

Ma ne posecujem, ali se ovo mora posetiti. I zbog njih i zbog populacije koja dolazi da ih slusa, a pogotovo zbog legendi o fascinantnim kolicinama alkohola i prasetine koje unose u sebe tokom nastupa.

Ja inače nešto ne slušam krajišku muziku, naprotiv, slušam nešto sasvim drugačije. Ali kada sam seo pod šator na Busijama i kada sam zagazio u ono blato i video 30 majkana visokih 2 i kusur metara, promenio sam mišljenje i jedva čekam da se opet zapijem na takvom mestu. MNOGO je dobra stvar, bez zajebancije.. Da mi neko sad ponudi da idem na White sensation ili na svirku Žareta i Gocija, bez pogovora bih išao na ovo drugo.

Lepo se provedi sutra :D

http://www.youtube.com/watch?v=ISpUGWI19Fs&feature=related NOVO!! NOVO!! NOVO!! :D

Hvala, Gospodine :)
Samo me jos nesto zanima, da li ti krkani smatraju za uvredu kad u prisustvu njihovih bogova, Zareta i Gocija, pijes spricer? :)

Gle kakva bi ekipa u kosarci bila da je RSK nezavisna. Ovo je ekipa samo od onih za koje se zna da su rodjeni na toj teritoriji.. Plasirali bi se bar u cetvrtfinale EP.

Kosta Perovic- Osijek
Dejan Borovnjak- Knin
Milan Macvan- Vukovar
Vladimir Radmanovic- Zadar
Pedja Stojakovic- Slavonska Pozega
Marko Popovic- Zadar
Zoran Erceg- Pakrac
Sava Lesic- Knin
Predrag Suput- Gospic
Milan Dozet-
Dario Saric- Sibenik

p.s. Jel ide neko dole od vas za ovo leto?

који си мејнстрим скочко јеееее
http://www.youtube.com/watch?v=E0ElLqBeMh4