Znaš kako znam da si gej?

1. Gej si kad koristiš više od jedne šerpe i jedne viljuške/noža/drške od fijoke ščarapama za uspešan obrok (i priprema i konzum).

2. ллолоол ГЕЈ СИ АКО НЕ ИДЕШ РЕДОМ И ОБЈАШЊАВАШ!

3. GEJ SI AKO NE PODRŽAVAŠ GADAFIJA!

4. koji ste vi carevi jebeni

5. Геј си ако имаш омиљено јело.

6. Геј си ако не би јебо рибу само зато што ти је рођака.

7. ej da caps jbt

GEJ SI AKO NAVUČEŠ DŽESIKE I BRUS I SLUŠAŠ PETRA GRAŠA
    AKO NE SLUŠAŠ GRAŠA ONDA JE OK

8. Znaš kako znam da si gej?

Gej si ako blok umesto srolan i u ruci, nosiš u onoj plastičnoj futroli s bubamarom.
    Ustvari, gej si ako uopšte nosiš blok u školu, a možeš da izotimaš list od one ćorave Sonje iz druge klupe.
    Mada i tad si gej, šta kao mora da crtaš slike na času? I ako ne crtaš, šta kao onaj debeli bradati Aralica što dajsmr na terpentin će te upiše u dnevdžu? Važi.
    Realno, gej si ako ne ideš vanredno u Drapšina.

Idemo u Drapšin
    i pucamo zvekete
    Jebali smo Dragu Mašin
    još tražila repete

9. Геј си ако у школи ниси цртао курчине по клупи и дркао на часу.

10. GEJ SI AKO MENJAŠ POSTELJINU

11. Геј си ако се никад ниси потписао говнима по зиду у школском вецеу и онда пушио пљугу док си гледао теткицу како их струже шпахтлом!

12. Gej si ako nisi nikad drkao pred mlađom braćom i sestrama.

13. GEJ SI AKO PONIŠTAVAŠ DEVETKE (LOLO)

14. Gej si ako isprstenjačiš sopstvenu babu nakon što si je izvrnuo lekovima za spavanje i ne ispričaš sutradan svima u školi. Možda je ovo pre za temu "znam lika koji..." ali pošto je ovaj lik stvarno posle svima ispričao, nije gej, i objasnio je, i postavio je stoga okosnicu za negejenje.

15. Gej si ako nisi latio onu dobru nastavnicu za guz.

16. Gej si ako nisi jebao ni najgadniju profesorku iz srednje.

17. GEJ SI AKO KAD JEBEŠ NE OTPADA MALTER SA KOMŠIJSKE KUĆE!

18. Gej si ako primećuješ kad nekome spada blato sa čizama.

19. Gej si ako skidaš plastiku sa viršala.

20. GEJ SI AKO NE JEDEŠ MESO!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.