Znaš kako znam da si gej?

1. Gej si ako gledaš Tenis, a ne igra Conga.
    Gej si ako gledaš Tur D Frans.

+ стпедесиљадатриста

Геј си ако не пратиш фудбал опааааа

2. Геј си ако не пратиш фудбал опааааа

Gej samo sto ne gledam gomilu bogatih metroseksualaca kako se foliraju po terenu? Vidis, to nisam znao...

3. Gej samo sto ne gledam gomilu bogatih metroseksualaca kako se foliraju po terenu? Vidis, to nisam znao...

Meśa, gej si! :)

Gej si ako nosis zuto. Gej si ako ti je vukajlija na ljubicastom! Gej si ako si plakao na kraju Titanika. Gej si ako koristis vise od jednog preparata za odrzavanje tijela (npr. stavljas i dezodorans i parfem).

4. Par stvari. Vuka mi je na ljubicastom, ljubicasta kraljevska boja. Al dobro to i nekako, ali kako mozes da kazes da si gej ako koristis vise od jednog preparata za odrzavanje tela. Pa dezodorans stavim da se ne oznojim, a parfem da bih lepo mirisao. Parfem nije cak ni preparat za odrzavanje tela vec samo za miris.

5. Геј си ако имаш онај рол он срање за испод руке. ПАРФЕМ ЗАКОН!

6. Parfem nije cak ni preparat za odrzavanje tela vec samo za miris.

Upravo. Ako stavis dezodorans onda se ne znojis, a ako se ne znojis onda i ne smrdis (od znoja). Sta ce ti onda parfem kk? To je tako gej!

Vuka ti je na ljubicastom?! Da mozda nemas i blekberi?!

7. nikad neću skontati likove odavde što se groze na te kozmetičke preparate...
    msm koje gluposti jebote.

8. Hahahah, imam Blekberi. A ok bi bilo da furas parfem, a ne dezodorans?

9. Gej samo sto ne gledam gomilu bogatih metroseksualaca kako se foliraju po terenu? Vidis, to nisam znao...

gej si, jebes ga.

ManUtdOwn18
    Par stvari. Vuka mi je na ljubicastom, ljubicasta kraljevska boja. Al dobro to i nekako, ali kako mozes da kazes da si gej ako koristis vise od jednog preparata za odrzavanje tela. Pa dezodorans stavim da se ne oznojim, a parfem da bih lepo mirisao. Parfem nije cak ni preparat za odrzavanje tela vec samo za miris.

ova tema tebi bas ne ide na ruku lolo

gej si ako NISI plakao gledajuci film Hardball, kade umre mali crnjo.

10. Hahhaha, za ljubicastu Vuku se slazem, ali povodom parfema ne popustam.

11. gej si ako si plako kad su zaklali đinđića.
    gej si ako nisi pustio suzu kad su ubili slobodana miloševića.

12. A ok bi bilo da furas parfem, a ne dezodorans?

Zavisi, sta preferiras, sta ti je neophodnije. Ja bih prije izabrao dezodorans.

Gej si ako slusas RHCP. Gej si ako odbijes rakiju kada ti neko nudi (na slavi recimo ili slicno). Gej si ako nosis rucni sat naopacke, znaci na desnoj ruci okrenut ka unutra (to je tako gej!).

13. Jebem te macho prestani! :D

Ne pijem rakiju, bolji je skivi. Ne nosim sat uopste. Slusam RHCP :D

EDIT : Idem sa ove teme.

14. Ne pijem rakiju, bolji je skivi.

Аууууууу брате дефинитивно си геј :Д :Д :Д
    Ето нове:
    Геј си ако ти је скиви бољи од раџе :Д

15. Jbt pa Green Day je gej, RHCP onako

16. Gej si ako poklonis ortaku nesto za rodjendan.

17. Gej si ako si ikada popio koktel

18. Ja necu vise zbog Mancestera. :D (inace izneverovo sam sta se covjeku sve poklopilo, ccccccc...)

19. Геј си ако сувише јебеш женске јер то значи да покушаваш да сакријеш своју хомосексуалност тако што спаваш са што више жена.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.