Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Кад те сврби дупе, па те истуче кева, јел те не сврби више?
Kад те сврби дупе, па те истуче кева, коме је лепше - теби, дупету или кеви?
Iz svega navedog, možemo zaključiti da uvo i dupe uživaju najviše.
Zavisi. Ako te svrbi ona unutrašnja strana, oko anusa, onda batine po mesu ne pomažu. Tu pomaže samo nanošenje nekog osvežavajućeg sredstva sa anstetičkim i antiinflamatornim dejstvom. Ali ako te svrbi baš po debelom mesu, postoje razni načini. Zavisi čime te tuče. Kaiš ostavlja tamnocrvene, duge brazde, kao i neki deblji prut. Bič više zaseca kožu, ukoliko nije onaj sa resicama, taj nije ozbiljan, ostavlja više malih brazdica ružičaste do tamnocrvene boje, i najveća je verovatnoća da će to umiriti svrab, jer se ravnomerno raspoređuje po površini, što kaiš, prut i jednostruki bič po svojoj strukturi, naravno, ne mogu, pošto je njihovo dejsto suviše lokalizovano. Sad, ako baš pogodi mesto koje svrbi, i vrh biča može počešati svrab. Naravno, to onda boli. Sve je to individualno i zavisi od slučaja do slučaja.
Zavisi od preferencija.
Jebiga, ko me ter'o da se uključujem u raspravu ... :)
1. Suviše sam mator da bi me keva tukla.
2. I opet sam suviše mator da bih čačkao nos.
3. Prste ne češem jer nemam šugu. Ako imate šugu potopite ruke u petrolej.
I dalje smatram da uvo više uživa od prsta. ;)
Dajte neki primjer kao ovaj sa prstom i uvetom, ali da simbol za kurac uziva vise?
Kad ja ubacujem krš definiciju na Vuku, da li vise uzivam ja ili Vukajlija?
Pa evo, ako te svrbi prst, i češeš ga gurajući ga u uvo, ko više uživa, uvo ili prst? Ili ako te svrbi penis, recimo imaš neku infekciju, pa ga češeš celom šakom skupljenom u oblik cevi, ko više uživa?
Kad ubacuješ leš u raku, ko uživa više, raka ili leš?
ок, дет уоз ан изи уан, валдемаре. пај сад:
кад је сврби пичка, па је почешеш прстом, коме је лепше пички, прсту, теби или њој?
svimajesamodosadno
колко серете
Pa valjda je najlepše ovom što gleda to na monitoru i levom se rukom pipka dole, naravno? Osim ako nije levoruk, onda desnom.
Kad te svrbi pljesni dlanom ti o dlan - pljes, pljes,
Kad te svrbi pljesni dlanom ti o dlan - pljes, pljes,
Kad te svrbi i kad želiš s drugim delit' takav svrab,
Kad te svrbi pljesni dlanom ti o dlan - pljes, pljes.
Valja l' ova ?
Odlična, treba da počneš da pišeš dečju poeziju.
Pa šta čekate ? Otvaraj temu "Svrbi me - šizenje", pa da počnemo ... :)
najača reklama za pljeske - EVER
кад је двајес до једанес, а ујутру мораш на воз у 7х, јел боље да наставиш да јеш говна на форуму или одеш да спаваш и ујутру волиш себе мало више?
Mrzi me, a i bilo bi glupo nekako... Glupo je i ovo do sada :)
Što bi sebe voleo malo više?
па што би се или пробудио наспаван или не бих преспавао обавезе
govoris laku noc