Prijava

uzmes ciniju sednes u fotelju bilo gde na ulicu ,obuces jednu papucu,da izgledas siromah.I zkukas!Vrlo brzo ces dobiti kamaru para u toj ciniji i odes i kupis kucu na Dedinju.

Imas paklu cigara i zvake i treba da snimis Holivudski film...

požvačes sve cigare, i popusis zvaku, ako ti to uspije primice te za kaskadera u holiwoodu...

imaš jednu ciglu, pola kile brašna i jednog suznja,
treba da sagradis piramidu

Nahranis suznja sa brasnom on se od silne testenine klonira u nekoliko hiljada suzanja.Ciglu bazis u vis i ona se raspadme u milion komadica i poslaze u malu piramidu i shvatis da ti suznji nisu ni bili potrebni.

Imas nes kafu u kesici ,jednog ludaka i pet bambusovih trski....treba da stignes kuci a na Marsu si

Prvo pojedem kafu iz kesice. Čekam dok ne dobijem gasove. Ludaka koristim kao lansirnu rampu. Gurnem mu bambusove trske u nos, i sednem mu na glavu. I on kine i ja prdnem istovremeno i stvori se tako jaka eksplozija koja me odbaci na Zemlju i upadnem tačno u Dunav.

Imaš sličice pokemona, staru vrećicu i jednog klinca koji mrzi sve oko sebe i neće ni sa kim da razgovara. Kako ćeš otići do Južno-afričke Republike, a nalaziš se u Indiji?

Prvo zadavis klinca iz zabeve. Onda porazmislis i dodjes na ideju da ga strpas u vrecu. Onda ga zamenis za auto i vozis do aerodroma. Tamo otmes avion pomocu pokemon slicica i zapretis pilotu da te odvede u Juzno-africku Republiku. A kad stignes tamo te uvati polica al' si barem stigao.

Imas prazan CD, hemijsku olovku i sesir Isidore Bjelice. Nalazis se u Nisu treba da dodjes na Oktobar fest 2005. godine!?

naguram šešir isidore bjelice u CD i tako dobijem nvi CD isidore bjelice, koji počinjem da slišam, a pošto peva neko sranje koje je demode već par godina to me vrati u davnu 2005, olovku prodam na aukciji na fforu, kao bila je od nekog faraona i dobijem dovoljno para da udjem na fest i da kupin doživotnu količinu kukurza kokičara...

imaš kornjaču, kondom, konzervu zelene farbe, nekog neuništivog čoveka i treba da uništiš neunuštivog čoveka

Veoma prosto, uzmem kondom i razderem se pred svima "ja sam najveci jebac na svetu", pronadje se uvredjen Cak Noris i dodje da mi odrzi predavanje ja izvadim kornjacu iz oklopa i uavucem ga Cak Norisu obojim mu telo u zelenu boju da bude strasniji od Hulka i zna se...Cak Noris unisti neunistivog coveka :)

Imas toplomer, ajvar, lak za nokte i merdevine a potrebna ti je karta za el klasiko (fudbalski mec izmedju Barselone i Real Madrida)

Uzmem toplomer, izmerim temperatutu i shvatim da sam mrtav-ladan (da me zabole...neshto) shto tamo neki klubovi fudbala igraju tamo neki mech... E, a onda uzmem ajvar i, naravno, pojedem... To mi da snagu i inspirishe me da uzmem merdevine i zaposlim se kao moler... Odem kod nekog lika, uzmem lak za nokte, okrechim mu kucu i uzmem pare. Od tih para kupim avionsku kartu do barselone i kartu za EL KLASIKO!!!

Imash kilo shljiva, staklenu flashu, vode koliko hocesh i treba ti sex....

Poljubish raspece i pomolish se Bogu. Onda uzmesh i najedesh se belog luka. Podrignesh k'o stoka i pobijesh razjarenu gomilu. Eksplozija podriga te odbaci do Australije... Huknesh chuvaru, on pada u nesvest, a ti bez karte ulazish na film.

________________________________

Imash bokserice, naochare za sunce i gumu za bicikl. Treba da prezhivish u dzhunglama Amazonije. Jure te zmije i Amazonke... Snadji se!

Skinem boxerice i zmije vide da i ja ima zmiju i pomognu mi oko amazonki.....uzmem gumu za bicikl i od nje napravim zamku kako bih opstao......odem da se suncam, stavim naocare za sunce i boli me tuki.....

=======================================================

Imas cackalicu, 50 kinti i dve ogromne bubuljice na sred cela....kako ces da ostanes Zvezda granda ? :P

Prekvalifikovan sam sa svim tim... Dovoljna mi je i jedna bubuljica i čačkalica, ali ajde, sa drugom ću da nastupam na Novogodišnjem programu, a za 50 dinara ću da kupim žvake....
--------------------------------------------------------------
Imaš šišarku, selotejp, crvenu mašnu, krompirovu zlaticu i cirozu jetre....
Kako da se zagreješ ovih dana, ako nas i Nemci i Rusi ispale za gas...?

Ubacish krompirovu zlaticu komshiji u krompir. Ona ga izede, a ti profitirash jer si ostao bez konkurencije na trzhishtu krompira. Tako zaradish i kupish shibice i sekiru. Odesh do onog muchnog komshije i posechesh mu vocnjak, zapalish to drvo shibicama i ugrejesh se. On te pojuri, ali ti iskoristish crvenu mashnu da se maskirash, a i selotejp da drzhi tu mashnu. Onda iz zasede pogodish komshiju shisharkom u glavu, i dok je on u nesvesti dadnesh mu cirozu jetre i on umre od toga i tako si se oslobodio dosade, a i jedinog svedoka.

___________________________________________________

Imash masku za mobilni (NOKIA), slushalice za Sony Ericsson, tastaturu LG-a i ALCATEL-ov aparat. Treba da snimish spot za "Eye of the Tiger"...

Bacim sve to radi bolje gestikulacije i kazhem joj da je ruzhna babetina. Ona stekne kompleks i ode i sama sve to uradi. I vishe!

_____________________________________

Imash crnu kuglu za bilijar, zmiju, kremen-kamen i seme bundeve. Treba da poljubish Snezhanu.

kucnes 2x u zurle i stvori se sasa popovic i kaze da sakira i j.lo nemogu u zvezde granda, one od tuge padaju u nesvest a boki svira kolo, dok sale igra cha cha cha po njima dvema.

na autobuskoj si stanici negde u Šumadiji,nema busa,kasno je.
Nailaze Marta Savić i Azis i hoće da te startuju.
U rancu imaš teglu ajvara, klešta za krimpovanje, baterijsku lampu i vazu dinastije Ming.
Šta ćeš uraditi, ako u tom slučaju naiđe Lea KIš?

Svemocne zurle dajem svojoj babi koja je maher u sviranju zurli i zajedno sa orkestrom Bokija Kostica, prave nisko frekventni talas koji napada Shakiru i J.Lo i ubija ih. Smrad koji se shiri od mrtvih tela dezintigrishe buve na meni i oko mene.

-----------------------------------------------------------------------
Nalazite se u svom stanu. Potpuno ste goli sa svojom/im devojkom/dechkom i chujete kako na ulazna vrata lupaju policajci, vatrogasci, cale , keva, sestra, baba, deda, tetka , techa, ujna, ujka, strina, stric. I pritom u svom stanu imate pozar, poplavu, provalnika, kuche, mache, ceo vojni arsenal, bubashvabe, skije, sanke, padobran. Nalazite se na 156. spratu solitera. Napolju je zima pada sneg, duva vetar brzinom od 50 km/h, vidljivost je 70m, vlaznost vazduha 998 milibara.Vi ste trazeni kriminalac/ka, policija traga za vama,sada ima priliku da vas uhvati. Mladi ste pred vama je chitav zivot i ne zelite da vas uhvate i smeste u zatvor. Sta cete uchiniti ?

Ja bi se ubio.
A ti odgovori na moj zadatak pošto si upao, pa postavi novi. :=)

Udaricu Azisa,Martu i Leu kljeshtima. Stavicu ih u vazu, i na miru cu da chekdam bus jeduci ajvar .

Nalazis se na visini od 3000m padajuci ka zemlji brzinom od (tvoja masa puta g=9.81 urachunaj i otpor tela kroz vazduh). Nemas padobran i neznas kako si dospeo tu gde jesi.Na ledjima imash ranac koji u sebi ima 20 viljushka 20 nozeva i 1 ekspres lonac.Kako ces da se vratis kuci ?

viljuske ću da bacim, a noževima ću da rasečem gaće i da formiram padobran, spustiću se na zemlju i israću se u expres lonac. a kući pešaka,tu sam blizu.

sam si u pustinji. imas vijagru, i reket za stoni tenis. kako ćeš naći vodu

uzmem prvo vijagru i digne mi se. Onda iskoristim, hmhm... taj alat da iskopam rupu i nadjem sebi vodu. A od reketa, koji je napravljen od drveta napravim kucu od drveta i ono shto je ostalo zasadim...

_____________________________________________

imash jednu bombu i dva fitilja. treba da izvajash remek-delo...

a mi ostali, shta da radimo? ;)