ТЕТРА ЈЕБАЊЕ

1. НЕГО НИКАКО ДА ВАС ПИТАМ,

ЈЕЛ ЈЕБЕТЕ ВИ ШТА?

2. ХУГО НИ ТУЂЕ НЕ СТИЖЕМО!!!! КИКА ЈЕБЕ МЛАДЕ КУЧКЕ У ПУБИЧНУ КОСТ!

3. Ne jebem ja samo mlade, Dankane. Ja jebem dobre!

4. КИКАБОЈШТИНА СЕ ШИРИ КАО ЗАРАЗНА БОЛЕС' ВУКАЈЛИЈОМ! НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА НАС НЕКЕ ПАТКЕ ЗАСЕНЕ. МИ ОВДЕ ЈЕБЕМО КО ПРАВИ!

5. Dank, da pojebemo malo i onu pačiju temu?

6. КИКО, БИЋЕ МИ ПЛЕЗИР А С ТОБОМ УВЕК. ЗНАШ ДА МОГУ И У ЈАВНИМ КАД ГОД ОЋЕШ. ИДЕМ САД ДА ЗИГОТАРИМ ТАМО.

7. Možemo i u javnim. Ionako nisam odavno bio banovan.

8. КАКВЕ КУРАЦ ПАТКЕ?

9. ХУГО, ГОМИЛА НЕКА ОТВОРИЛА ХОМОСЕКСУАЛНУ ТЕМУ

http://vukajlija.com/forum/teme/22147

И ТУ СЕ НЕШТО ЈЕБУ У ЧМАР ВАЉДА И ГЛУМЕ СЕКТУ АЛИ ОНУ ГЕЈ СЕКТУ И ШТО ЈЕ НАЈГОРЕ ВРБОВАЛИ МИ И ЦАРУ И КИКУ И ЈОГУРТА, АЛИ СУ ПОПУШИЛИ КОБАЗЗ. ЈЕДИНО БУКСНОМАНИЈАК ПРЕШАО ТАМО. ТО ЈЕ БИО ТРАНСФЕР БЛАМА!

10. Zašto na je Buxnomanijak izdao?

11. ЈА ЈЕСАМ ЈЕБАЧ КОМПЛЕКСАН
    ТУ САД ДЕ САМ
    РИБЕ МЕ ВОЛЕ КО ПОЛА ЕКСА ПРЕ СЕКСА
    А ТЕК САМ НАПУНИО ЦАВЕ СВЕ
    ХЕЈТЕРИ ДАВЕ СЕ
    А НА УЛИЦИ УРЕДНО ЈАВЕ СЕ
    КУЛ ПРАВЕ СЕ
    И КАКО ОДЕМ МОЈОМ ЈЕБАЧИНОМ БАВЕ СЕ
    А ЦАВЕ СВЕ, ЗНАЈУ ИМЕ ШОМИЈА
    ТО САМ ЈА, УВЕК ИСТИ
    УВЕК ПРВИ НА ЛИСТИ
    ИСКРЕНО ЈЕБЕ МИ СЕ ШТА ТИ МИСЛИШ
    ЈЕР ЗЛО ЈЕ У РЕЧИМА
    РИМА ОШТРА ПОПУТ СЕЧИВА
    ШОМИ ЈЕБЕ ЈАКО, АЕ СПРЕЧИ ГА

12. Ja sam malo prcnuo i javno, pa ako me banuju, neka banuju.

13. НЕ ЗНАМ КИКО, НЕ ЗНАМ ШТА ЈЕ ТОМ ЧОВЕКУ ОДЈЕДНОМ! МОРАО САМ И ДА ГА ПРОЗОВЕМ ЈАВНО, НЕПАНДАНСКИ ЈЕ ОНО ШТО ЈЕ УРАДИО ОВИМ ДОБРИМ ЉУДИМА СА ОВЕ ПРЕЛЕПЕ ТЕМЕ.

ПОЗЗ ШОМИ, КАКО ИДЕ? ТРЕБАЛ' ДА СЕ ПОГУРА ЗА НЕКИ ДАБЛ ПЕНЕТРЕЈШН? ТУ САМ, ЈАВИ,

http://vukajlija.com/transfer-blama/317334

14. ЗНАЧИ ОНИ ИДУ И ВИЧУ "КВАК" ЈА НЕ ВЕРУЈЕМ ЈЕБЕНООО!!!

15. ЈЕБОТЕ БУКСОМАНИЈАК ЈЕ КЛЕО! ВРАТИ СЕ ОВАМО, КАКВЕ КУРАЦ ПАТКЕ, ОНЕ САМО ПРИМАЈУ, МИ ЈЕБЕМО!

16. Zmio, pomagaj, sestro jebačka! Zaključaj im temu.

17. Zmia

ЗНАЧИ ОНИ ИДУ И ВИЧУ "КВАК" ЈА НЕ ВЕРУЈЕМ ЈЕБЕНООО!!!

Значи баш то и тај јебени рад!

18. ШТА КУРАЦ КВАК, ДАЈ ДА УСТАНЕ КУКА И МОТИКА, ДА ТО РАСТЕРУЈЕМО!

19. МИСЛИШ КИКА И МОТИКА? КИКА И ЈА ВЕЋ РАСТЕРУЈЕМО ТАМО НА ТОЈ ТЕМИ СА СВЕ КАПСЛОКОМ И ШИРЕЊЕМ ЊИХОВИХ ГУЗОВА!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.