ТЕТРА ЈЕБАЊЕ

1. Johnny, jesi video ovu temu - svi jebu, a sve muškarci. Ako to nije gej, ja ne znam šta je. Ali pošto ja nisam homofob meni je to OK da se dečaci malo zabavljaju.

2. NE ZNATE VI DA JEBETEI:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

3. Pa vole se dečaci na ovoj temi, šta ima veze....

4. Videlo se noćas, toliko vole patke da su došli na jezero :))))

5. pa došli na jezero da dobiju patke......

6. Koliko je Derskope ovo Tetra Jebanje....zato su i došli u naš kraj.....oće Patke.....pa evo još pataka

7. Totalno je gej ovo tetrapak jebanje. I šta je to uopšte tetrapak jebanje - to je kad radiš ono sa kravicom? Toliko ti mala patka da ti je i mali tetrapak prevelik.

8. ljudi, nemojte se svađati, spojite patke i jebanje!
    http://4photos.net/photosv2/3529_duck_fuck_11.jpg
    Vidite da može!

9. VI NE JEBETE
    VI NE ARČITE
    VI NEMATE POJMA KAKO SE TO RADI
    VI SAMO PRIMATE

10. Auu Džoni, predosećam da će danas biti sranja na obe teme, započeo si rat :(

11. započeo si rat :(

Nisam ja započeo.

12. Ja sam teritorijalna patka nema grafita po mom zidu..
    JA TERITORIJALIŠEM I TERORIŠEM

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.