ТЕТРА ЈЕБАЊЕ

1. Ova tema bi mogla da se zove TETRA PRIMANJE u RČ

2. Џони БЕКА! ЈЕБЕ ЈУТРОМ КАО САВ НОРМАЛАН СВЕТ! ЈУТРЕЊЕ ЈЕ ТАКО КУЛ!!!

3. ЏОНИ НИЈЕ ЛЕПО ТО ШТО РАДИШ, ДЕФИНИШКЕ СИ ЗАПОЧЕО ЈЕДАН ДУГОГДИШЊИ СУКОБ! ПАТКЕ НАЈЕБАЛЕ СТЕ лолололол

4. lolololololo, OPET JEBENA ŠIZMA

uvek moraju neka sranja da se dešavaju! POstoje 2 načina, da se što pre pomirimo ili da zmia pobanuje sve koje seru po tuđim temama! llolololoollo

JOHHNY NISU JEBAČI MILISAV lololololool

5. ДЕФИНИШКЕ СИ ЗАПОЧЕО ЈЕДАН ДУГОГДИШЊИ СУКОБ! ПАТКЕ НАЈЕБАЛЕ СТЕ лолололол

Nisam ja započeo. Ja sam samo odgovorio na grafite u mom kraju lololololo

da se što pre pomirimo ili da zmia pobanuje sve koje seru po tuđim temama! llolololoollo

Ja sam za pomirenje, naravno, al' ne smeta mi rat i ban ni najmanje....

6. ЏОНИ ТИ СИ КОЛИКО ЈА ВИДИМ ПОСТОЈАН У ОДБРАНИ СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ, АЛИ НЕ СЕЋАМ СЕ ДА ЈЕ ИКО ОД НАС ДОЛАЗИО НА ВАШУ ЗЕМЉУ И СРАО ПРОТИВ ПАТАКА, ИСПРАВИ МЕ АКО ГРЕШИМ

7. ЏОНИ ТИ СИ КОЛИКО ЈА ВИДИМ ПОСТОЈАН У ОДБРАНИ СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ, АЛИ НЕ СЕЋАМ СЕ ДА ЈЕ ИКО ОД НАС ДОЛАЗИО НА ВАШУ ЗЕМЉУ И СРАО ПРОТИВ ПАТАКА, ИСПРАВИ МЕ АКО ГРЕШИМ

Evo odmah iznad imaš linkove koji te ispravljaju

8. ОК ВИДЕО САМ... БИЋЕ ЗАЈЕБАНО КОЛИКО ЈА ВИДИМ! И ТО ШТО КАЖЕ ЦАРА ВИ СТЕ У КУРЦУ, МЕЂУ ЈЕБАЧИМА ЈЕ ЈЕДАН МОДЕРАТОР лололооло

9. znam bre da nisi!

Ali treba da prijaviš likove koji vam jebu priču, sada smo ko najgore pičkice. Idemo i seremo jedni drugima po glavama lololoollool

Nije interes da se ovo nastavi jer ako krene totalni spem bilo koje teme ode sve u kurac! Ali mislim da se ovo bez bana ne može završiti

previše je usijanih glava!

MILISAVE KURVO

10. Fejz produbljuje olololololol

Moja podrška Johnnyiju i gej patkama!

11. MILISAVE SVE SI TI ZAKUVAOOOOOO

12. PATKE JEBU KURCEM U ČVAAAAR!

13. Nije interes da se ovo nastavi jer ako krene totalni spem bilo koje teme ode sve u kurac! Ali mislim da se ovo bez bana ne može završiti

Ništa onda vidite sa Dankanom i Zmiom da se ovde stane ako hoće. Ja odmah prihvatam. Ako neće i to prihvatam.

14. OĆU DA I PATKE DOĐU OVDE DA JEBU

IDEMO DO KONAČNE POBEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

15. Џони није лепо да се два табора због глупости свађају... нисам видео да је таква ситуација, али сад кад видим, ПОДРШКА ГЕЈ ПАТКАМА И ОД МЕНЕ!

16. ne realno, Johhny je kul lik i zbog toga branim patke a opet svi znaju koliko volim Dankana!

Mogao bi mnogo da doprinesem štetu patkama ali neću, neću zbog kul ljudi koji su tamo! Stoga bih voleo da i patke malo projebu a neko odavde da počne da bude po nekada patka pa da bude sve OK

MULTIKULTURA JEBE

si čuo stefane mađaru?

17. Mogao bi mnogo da doprinesem štetu patkama ali neću, neću zbog kul ljudi koji su tamo! Stoga bih voleo da i patke malo projebu a neko odavde da počne da bude po nekada patka pa da bude sve OK

MULTIKULTURA JEBE

si čuo stefane mađaru?

Maksimalno sam za primirje i multikulturu a Stefan neka vrati kulen i sve je u redu lolololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.