Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
DOŠLE PATKE DA MI SKAČU NA KURAC!
NAJEBALI STE....
ZAPOČELI STE RAT SA JAČIMA
KAD ZAVRŠIMO SA VAMA TEMA ĆE VAM SE ZVATI TETRA PRIMANJE
Ali onaj komentar da je ovo gej tema... Hahahaha, pa sve ženske sa ovog sajta snajperišu ovu temu i tako je oduvek bilo još odkad sam patentirao jebanje na temi jebanje I. To što i one ne pišu, to nije naša stvar. Na onoj kvakalici su sve deca, logično je da oni imaju male kurčiće kojima ne mogu jebati.
U moj kraj si došao da pišeš grafite noćas.....e pa to ne može
JOhnny, pošto si se nazvao tetra-primač patkom, dolaziš ovde da bi dobio malo kurca po guzi?
Ne, da sam u tom fazonu ne bih se sigurno obratio tebi KIKA GIRL
lololollolololololo
OVO JE DO JAJA
Ovog Johnya baš svrbi čmarić.
Tebe je zasvrbeo noćas čim si došao kod Pataka......
Ja svratio da napunim koju patku. To što se sad izvlačiš, kao ti si jebač, ne vredi. Ti ne jebeš.
Ne, JA RASKANTAVAM....
Kako mi deluje nekako piskavo to Kika boj i kad pišeš velikim slovima zbog tog nika deluje nakako......pa piskavo....
Lepo sam vam rekao ljudi da ne prijavljujete i da svedemo na zajebanciju ali mali matrix se našao pametan!
Јесам у јебачком табору ал ово је тако јак спуст лоллоло
Izvinjavam se javno dragi tetrajebaci, izgleda me jebali svi osim vas, pa sam pobrkala loncice! Mene JEBU!
Мојне то тетра , звучи ко да смо амбалажа неког млечног производа.
Него...одавно нисам написао овако нешто.........ЈА АРЧИМ!!!
E pa zbog arčera je tema i zaključana bila! Ne znate ni da jebete kako treba! Pandani jebu!
PANDANI OBJASNILI
IDEMO ŠIZMATICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/6568211/-.jpg?imageSize=Medium&generatorName=panda
XOXOOXOXOXOXOXOOXOXOXOXOX
loolloloollolo
Uuuuu, ćo'eće, i ja jebem...