Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ZMIO BANUJ GA UVODI ŠIZMU U NAŠE REDOVE A TO NIJE DOZVOLJENO
KADA JE I JEDAN PANDAN ISTA LOŠE REKAO ZA I JEDNOG JEBAČA
DRŽALI SMO VAS UVEK KAO MALO VODE NA DLANU!
AU!AU!AU!
DA LI JE JEBENO MOGUĆE!?!?!?!?!?!?!!?!?!?
Па Змиа само то и може да ми уради ,а ти само можеш да кевћеш око ње као кученце понизно , пичко!Издао си хард кор!
ОСТАЋУ СЛОБОДАН НЕЋУ СЕ ВЕЗАТИ ВАЖНО ЈЕ САМО ПАНДАНСКИ ЈЕБАТИ!
ЈЕСТЕ. КАД СУ ВРШИЛИ ПРОГОН НАД ВАМА ПАНДАН ВАМ ЈЕ ЧУВО БУЉЕ ДА ВАС НЕ РАСКРМАЧЕ ДУШМАНИ. И ТО НАМ ЈЕ ХФАЛА!?
НЕ СИКЋИ НА ПАНДАНА ЛАКИ, ГОВНОМОЉО!!!
ЈА ЈЕБЕМ РАЧАРАМ РЧОВЕ СРЕДЊОШКОЛКИ ИЗ ХЕМИЈСКЕ! ЗАБОЛЕ МЕ КУРЧИНА ЈЕСУ ЛИ ИЛИ НИСУ ПУНОЛЕТНЕ!
Па Змиа само то и може да ми уради ,а ти само можеш да кевћеш око ње као кученце понизно , пичко!Издао си хард кор!
ZMIJOGOVNO JE HARDKORE KOJI TOLIKO JEBENO CARUJE I KIKABOJIŠE DA TI NISI SVESTAN
JA NIKOGA NISAM IZDA, KIKI LJUBIM TABAN KAD GOD POŽELI JER JE PRAOTAC
ALI TI SI LJUBOMORAN I PRIMAŠ LIKOVE SAMO KAO ŠTO JE DZANKEE, TEBI TREBAJU ŠABANI I ZATO SE SVE OVO DEŠAVA
НИЈЕ ТАЧНО ДА МОГУ САМО ДА БАНУЈЕМ. МОГУ И ДА БРИШЕМ ПОСТОВЕ И ДЕФИНИЦИЈЕ И СВАШТА. А ПРЕ СВЕГА МОГУ ДА ТИ НАБИЈЕМ БАНДЕРУ У ТАЈ НАБИЛДОВАНИ СФИНКТЕР ДА ТИ ДОБРО НЕ БУДЕ. НЕ СИКЋИ ЈЕБЕНО!!!
JA PANDAN!
JA PANDAN PATKA JEBEM BRE!
I NIKO MI TO NE MOŽE ZABRANITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ololloollolololololool
ZMIIN ČVAAAAAAAAAAAAAR OBJAŠNJAVA
JA SAM IZMISLIJO TETRUUUUUUUUUUUU
JA
JA
JA
JA
A
JA
JA
AAJ
AJ
AJA
JA
IZMISLIJO
Царо смешан си......и шта помињеш Кику нон стоп , као да испадне да ја завидим не дај боже Кики?Кика је највећи јебач то стоји , а ти ћеш увек остати само лололололер и вајар у говнима.....као што то сам волиш да наглашаваш , везе немаш са јебањем....
А ти Змио глуми лудило , обиће ти се то о главу :))
Него , јебете ли што?
ЈА ЈЕБЕМ!
Царо смешан си......и шта помињеш Кику нон стоп , као да испадне да ја завидим не дај боже Кики?Кика је највећи јебач то стоји , а ти ћеш увек остати само лололололер и вајар у говнима.....као што то сам волиш да наглашаваш , везе немаш са јебањем....
А ти Змио глуми лудило , обиће ти се то о главу :))
DONE JE ŠIZMU, SJEBAO JE TEMU, UPROPASTIO JE SMISAO, ŽELI DA IMA MONOPOL
TO JE NEDOPUSTIVO
ZA OVO MORA DA IDE BAN
хахахаах какав монопол каква шизма ел чујеш ти себе? "лолололо" да се тако духовито изразим.......http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50413_160980055620_593100_n.jpg
zmio na tebe je red
JA VIŠE NE POSTUJEM DOK SE NE ČUJE REČ NADLEŽNIH KOJA GOD ODLUKA DA BUDE!
UA ŠIZMA
ЗНАЧИ ОВАЈ ЛАКИ ЈЕ ТУЉАН НЕВИЂЕНИ!
ЦАРОГОВНО ЧМАРУЈЕ!
Одлука је да сви сложно са ове теме одемо групно у пицин парк и сви дамо по мало да би Цари платили једну тету да му огули таламбас!Кад осети мрс видеће где је све грешио и постаће прави ЈЕБАЧ!
А и није скупо , ваљда око 20 евра........