Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A kako bi bilo da ktitori vide i ove ostale "pratnje"? Tj. ko koga prati.
Protiv. Nećemo fejzbuk, nećemo selo!
Ćuti staklena, nisi ktitor. :)
ja imam osećaj da me neko prati.....
Neću da dozvolim da neko za 200 dinara može da vidi moje podatke, o tome govorim.
Да да, и ја сам против да може ктитор да види ко кога прати. Ионако покушавам да очистим лобању од вукајлијашких интрига и трачева, само ми још фали да кроз увид у то ко кога прати нањушим неку крес комбинацију.
ja sad ne vidim ni ko mene prati..a video sam danas i ko prati druge autore..bem li ga o čemu se radi....šta je to praćenje?
sta je to pracenje?
ali lepo molicu da mi se objasni. onako u prosto ko jaja kad muckate za kajganu. Prosto da mi se objasni.
evo na primer ako ocu da citam defke od rupavog el njega treba da pratim. I ako samo njega pratim el ce mi izlaziti samo njegove definicije?
i meni....
Prati Javio u smislu OPRATI.
Ja ne vredi da ti objasnim Jano :( previše prosto govorim lolo
Idi na tudji porfil, klikni prati i idi na naslovnu pa će ti sve biti jasno!
Virtual u redu, ali danas sam video, bilo njih 4, znam kojih, sad ima 5 al ne mogu da vidim...a video sam na primer i za ovog Caru koga prati..sad ne može...
Jani uvek treba da se "crta" kad se nešto promeni lololo
Caro ne pada mi na pamet da isprobavam sama! Ja se ni ne jebem dok mi ne kazu sta ce da mi rade a kamo li pratim.
A ti ne pricas prosto :) vec onako da samo idiot moze da te razume :) ali to smo vec apsolvirali lolokm.
Jano, tebi se gade moje definicije, ne čačkaj mi čmar. :)
HAHAHAHAHhahahahahaha
ti znas rupavi sta se meni gadi!
Al moram da priznam da me i dalje muci ona svrs peskir. Jebo te ja.
Jano gora si trolina od mene 2 puta a pri tome se ne trudiš lolololo
Virtual u redu, ali danas sam video, bilo njih 4, znam kojih, sad ima 5 al ne mogu da vidim...a video sam na primer i za ovog Caru koga prati..sad ne može...
Javio, sad možeš da vidiš kog pratiš (ktitori i ko ih prati), i možeš kod ostalih da vidiš samo BROJ ljudi koje prate i koji ih prate, ali ne i koji su ljudi.
A i Rupavi ako bi da te neko cacne nadji decka. Moja uza specijalnost cackanja je nesto drugo.
Caro to mi talenat sta da ti kazem lolokm.
Predražinjo, pa to nije u redu...šta će mi to, pa ja znam koga ja pratim..al oću da znam ko mene prati....i ko prati ovog Caru...
Javio, calenzi bite 200 kintE :)