i da dodam da se ne praviš dlu kaizene, dobro znaš da ako nedaš smrtnicima opciju da vide ko ih prati, da će to itekako povećati verovatnoću da će uplatiti ktitora zbog znatiželje...nemam apsolutno ništa protiv toga, nego eto da iznesem svoje mišljenje...:homoseksualni smajli:
Је л могу ја да пратим неке ауторке? До куће на пример. Обећавам да ћу бити ЂЕНТЛЕМЕН и да их нећу џукачки ваћарити. Само мали цмокић у образ кад стигнемо.
Џанки рекао да му се не свиђа, каизен послушан ко и увек, Цара просуо мудрокењ, Бурзум извалио најјачу фору, Стефан Костић испао комерцијала, дакле промена је потпуна, ае неки модератор лоцк на ово.
Sve ove brze promene me oteraše u nostalgiju prema staroj Vukajliji sa definicijama dana, omiljenim danas... Ne znam zašto, ali iz ove perspektive mi se čini da su neke stvari tada bile bolje, više se čitalo, komentarisalo, jeste bilo raznih malverzacija, ali opet... Nostalgija...
Sve ove brze promene me oteraše u nostalgiju prema staroj Vukajliji sa definicijama dana, omiljenim danas... Ne znam zašto, ali iz ove perspektive mi se čini da su neke stvari tada bile bolje, više se čitalo, komentarisalo, jeste bilo raznih malverzacija, ali opet... Nostalgija...
Pa kaže:
Joj brate, gde me nađe. Kad se samo setim kako je nekad sve bilo super dođe mi da umrem sad kad nije ništa super u poređenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije.
Što se mene tiče, nova opcija je do jaja! Izgleda šašavo, al' ja minuse više ne dajem.
E da, i od danas se na sve definicije i postere vidi lista članova koji su je stavili u omiljene (korisno u održavanju liste praćenih), tako da to više nije privilegija ktitora.
EDIT: ovo poslednje više ne važi
Нисам чит'о све постове,па ако може неко да ми појасни зашто више не важи...
О свашта , живо ме занима ко је решио мене да прати.....
Ja nisam, šta ima da te pratim po Vuki, kad te vidim s prozora.
U duhu priče
http://www.youtube.com/watch?v=kk6AMWlip_0
I kad ne gledam po definicijiiii te znaaaaaaaaam.
i da dodam da se ne praviš dlu kaizene, dobro znaš da ako nedaš smrtnicima opciju da vide ko ih prati, da će to itekako povećati verovatnoću da će uplatiti ktitora zbog znatiželje...nemam apsolutno ništa protiv toga, nego eto da iznesem svoje mišljenje...:homoseksualni smajli:
I kad ne gledam po definicijiiii te znaaaaaaaaam.
Da si hejter to predosećaaaaaaam
Jedino da se još otkloni taj bag da defku koju si ocenio nestane sa liste!
Ништа не контам аххаха
Је л могу ја да пратим неке ауторке? До куће на пример. Обећавам да ћу бити ЂЕНТЛЕМЕН и да их нећу џукачки ваћарити. Само мали цмокић у образ кад стигнемо.
Аха, сконто сам, мада ми се не свиђа.
Безвезе је што је могуће самопраћење са дуплих, требало би урадити нешто поводом тога. Скроз је фино за кежуал праћење сајта.
Џанки рекао да му се не свиђа, каизен послушан ко и увек, Цара просуо мудрокењ, Бурзум извалио најјачу фору, Стефан Костић испао комерцијала, дакле промена је потпуна, ае неки модератор лоцк на ово.
Mylica donosi pare!
Edit: Zlatna koka lolo
ja bih uveo opciju da autor može da prati samog sebe
http://oi51.tinypic.com/33c90ft.jpg
ЛООЛОЛОЛ
Pa kaže:
Što se mene tiče, nova opcija je do jaja! Izgleda šašavo, al' ja minuse više ne dajem.
A kako bi bilo da ktitori vide i ove ostale "pratnje"? Tj. ko koga prati.
A kako bi bilo da ktitori vide i ove ostale "pratnje"? Tj. ko koga prati.
Šta je, nije ti dosta :)))
EDIT: ovo poslednje više ne važi
Нисам чит'о све постове,па ако може неко да ми појасни зашто више не важи...
Nije :)
Ono prvobitno je bilo kul.