Jano, odeš recimo na nečiji profil i pored "Pošalji privatnu poruku" imaš dugme "Prati". Klikneš to, i onda ti na linku gde piše "Naslovna" izlaze definicije tih autora koje pratiš.
Sa desne strane na nslovnoj ti ostaju mogućnosti da vidiš "Odabrane postere" i "Odabrane definicije".
Ukoliko nikog ne pratiš, na naslovnoj ti se pojavljuju i dalje odabrane.
Na profilu ćeš moći da vidiš kog pratiš (ako si ktitor i ko te prati).
Jasnije?
Јано, метиш неког у ту листу и на насловној ти излазе дефиниције само тог аутора, уместо одабраних. Листу одабраних и даље имаш, али са стране или кад гледаш насловну из офлајна :)
Mici hvala
@zmio hahahahhahaahahaha kad te uvetim ima da te OTPRATIM!
Caro el ti se dize na moju prepametnos? Lepi mi oni dani bili kad ti i ja ni slovo nismo razmenili.
@misu sad ti videh post. TI si mi to najbolje objasnio. :* :)
A je li moguće otpratiti nekoga. Kao, pratiš ga, pratiš, i onda ti se smuči, i nećeš više da ga pratiš. Ili recimo posle nekog vremena ukapiraš da ti pratiš mnogo ljudi, a tebe niko ne prati, pa bar želiš tu gorku činjenicu da sakriješ od drugih, kad već ne možeš od sebe? Šta onda radiš?
EDIT Da, prestaneš da pratiš...
Decaci da vam kazem nesto. Jebo vas ja. Lepo pitam sta je to pracenje. Stigli smo do objasnjavanja o cvabalu, cmaru, seksu i oralnom seksu.
Jano, odeš recimo na nečiji profil i pored "Pošalji privatnu poruku" imaš dugme "Prati". Klikneš to, i onda ti na linku gde piše "Naslovna" izlaze definicije tih autora koje pratiš.
Sa desne strane na nslovnoj ti ostaju mogućnosti da vidiš "Odabrane postere" i "Odabrane definicije".
Ukoliko nikog ne pratiš, na naslovnoj ti se pojavljuju i dalje odabrane.
Na profilu ćeš moći da vidiš kog pratiš (ako si ktitor i ko te prati).
Jasnije?
e da. I o kifli i o pljeskavici.
Uozbiljite se i ponasajte!
:))))
Чек, нису ти још објаснили шта је ЗИГОТАРЕЊЕ?
Јано, метиш неког у ту листу и на насловној ти излазе дефиниције само тог аутора, уместо одабраних. Листу одабраних и даље имаш, али са стране или кад гледаш насловну из офлајна :)
Pa Jano sama skrećeš temu!
Dakle, devojčice, lepo treba da klikneš da pratiš javio i malo porsetas po sajtu. Prepametna si da ne skapiras
Mici hvala
@zmio hahahahhahaahahaha kad te uvetim ima da te OTPRATIM!
Caro el ti se dize na moju prepametnos? Lepi mi oni dani bili kad ti i ja ni slovo nismo razmenili.
@misu sad ti videh post. TI si mi to najbolje objasnio. :* :)
http://vukajlija.com/trazicu-sudsku-zabranu-prilaska/316353 evo jano javio je lepo objasnio lolo
e da sviđa mi se ovo
Jebće vas Jana. Osećam.
I meni se čini da će jana da saka zigotarsku ceđ
edit: nije saka nego papa
Е ово није лоше, саћу да пробам.
Da se razumemo. Ja ne jebem. Ja zadovoljavam :)
Da se razumemo. Ja ne jebem. Ja zadovoljavam :)
ja i zmijs nismo zadovoljni :(
Pa el bi ste bili zadovoljni ako vas pojebem?
Jer ja necu da jebem a vala necu ni da lolicem Caro. :)
Nataknem te na Caru malo
Е ово није лоше, саћу да пробам.
Hahahaha
koja ispala lolololo
хаххаха ЈАНА ЈЕБЕ НЕХАТНО
hahahahahahahahaahahaha
eto ga tranfer jebote :D ajsjssjsjshshshshsshhsshhssshshs
Jebote, pa ovo ko Tviter.
A je li moguće otpratiti nekoga. Kao, pratiš ga, pratiš, i onda ti se smuči, i nećeš više da ga pratiš. Ili recimo posle nekog vremena ukapiraš da ti pratiš mnogo ljudi, a tebe niko ne prati, pa bar želiš tu gorku činjenicu da sakriješ od drugih, kad već ne možeš od sebe? Šta onda radiš?
EDIT Da, prestaneš da pratiš...