NOVO - praćenje autora

1. ЈЕ Л ЦАРА ЗА ОВО УПЛАЋИВАО КТИТОР?

2. Jebeš mi sve, htedoh nešto dojajno da predložim Kaizenu, počeh da kucam i stade mi mozak, valjda ću se setiti.
    Inače sviđaju mi se promene. Jedini problem je možda još veće udaljavanje od novih definicija.

3. Pametni ljudi su davno sastavili svoj spisak, i redovno ga azurirali - umrite, nubovi :P

http://vukajlija.com/forum/teme/15802

4. Ово се претвара у лајк мај статус

5. Ljudi, evo DŽANKI se ne slaže. Ukidajte opciju!

6. Pracenje autora ! Ahahah ,sinovi pa vi vise ne znate di bijete!

7. Уз помоћ овог система могу да дам два плуса једну дефиницију, озбиљно. :))

8. Добар ти је онај предлог да оцјењене нестају са списка. Прегледније је.
    Исто то сам предлагао за насловну са одабранима ако се сјећаш, али је газда изгледа дријемао тај дан...
    http://vukajlija.com/forum/teme/15723
    ЕДИТ: Мада, кад боље погледам мој приједлог и нема толико смисла више :)

9. This website is screamin' "twitter!".

10. Добар ти је онај предлог да оцјењене нестају са списка. Прегледније је.
    Исто то сам предлагао за насловну са одабранима ако се сјећаш, али је газда изгледа дријемао тај дан...

+1

11. Добар ти је онај предлог да оцјењене нестају са списка.

Podržavam.
    Mnogo je preglednije i lakše da nastaviš da čitaš.

12. Уз помоћ овог система могу да дам два плуса једну дефиницију, озбиљно. :))

Ne budi tako siguran :) To o čemu ti pričaš meni se dešava već par meseci jer koristim MTS-ov modem koji koriste još neki ljudi pa kao posledicu toga neke autore uopšte ne mogu da ocenim, a neke ocenim i po šest puta tj neće da prihvati moj glas jer kao dolazimo sa istog IP-a. To što ti klikneš da daš ocenu ne znači da je on to prihvatio kao JOŠ JEDNU ocenu :)

13. Right on, Barracuda.

14. не можеш пеки кад рефрешујеш дефку изгуби се оцена коју си дао :)

15. Ne budi tako siguran :)

A шта ако је ипак неки много зајебан баг у питању, па заправо и дода два гласа што може да се види на профилу аутора кога је оцјенио. И рецимо да је оцјењивао у 3 ујутру неког лијевог лика, чиме изузимамо могућност да је у исто вријеме неко други додјелио тај други глас :)

16. не можеш пеки кад рефрешујеш дефку изгуби се оцена коју си дао :)

Малопре сам Мессалини дао плус за дефиницију на насловној, па кликнуо на дефиницију да погледам коментаре, и дао опет плус, који је убележен. :)

17. А готово сад, можда је неко у међувремему дао плус... :)

18. A шта ако је ипак неки много зајебан баг у питању, па заправо и дода два гласа што може да се види на профилу аутора кога је оцјенио.

Nije bag, kažem ti. Dam plus i defka ima npr 29 glasova. Uradim refresh ili tako nešto, opet mi da da glasam. Ja glasam i defka OPET ima 29 glasova :)

Nemoguće je dati dva glasa sa iste IP adrese. Ti si ulogovan kao FacaFacaa, sad ako se izloguješ i odmah se uloguje neko drugi, neće moći da da ocene tvojim defkama koje će sistem prihvatiti. Da, možda će ti prikazati opciju za glasanje, ali glasovi neće proći.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.