Doodle radovi - KONKURS

1. Vidi mesec...kako je mlad

2. de dobar, fantastican...

3. Pa trudio sam se koliko sam mogao, ali je mnogo zajebano crtati mišem :/ :D

4. E, a kada počinje glasanje?

5. 'Oće li neko da crtamo zajednički doodle? :D

6. Jeeee,Brain,opak si-nema šta :))
    Ponosna sam na tebe! :))

7. E kad je Goga procenila svojim umetničkim okom, mora da je istina...hvaaaaala :D

8. A vidim da si se žestoko pomučio oko ovih radova,baš si zaleg'o :))
    Ps. Umeš lepo da slažeš boje,to ti je ekstra plus od mene :)

9. Pa da, nije ideja nacrtati nešto za tri minuta i izbaciti na konkurs, treba se pomučiti :D

10. Paaaaa..doduše,ja sam tako nešto zbrzala,ali se ovde kod tebe vidi da si baššš poštenski radio duže vremena :)
    I kad ćeš da izbaciš novu defku,jer te KEVA PRATI :)))

11. A vidim, vidim, baš mi je drago, ako ti tražiš, verovatno već večeras :D
    Pa ti, iako si zbrzala, opet imaš bolje radove, ja sam još mlad i nemam tolikog iskustva u crtanju :D

12. ЈА АРЧИМ ДУДЛАЧИМ МЕЂУ ДУДЕ!

13. HAAHHAHAHAHAHHAHAHAHA PAJLIJA

14. Aman,bre,pred tobom je ceo život-tek treba da odlučiš šta ti se sviđa,a šta ne..mene da teraš da odždroncam jedan ton na gitari-tačno bi svi ogluveli! Vidiš-ti si tu za mene doktor-na tom polju :))

Jedva čekam neku defku,dobre su ti ove poslednje,sve bolje i bolje :))

ED: I što si opet promenio nick? Jedino te ja zovem Brain,otkako si se ispilio na Vuki! :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.