Doodle radovi - KONKURS

1. Vidi mesec...kako je mlad

2. de dobar, fantastican...

3. Pa trudio sam se koliko sam mogao, ali je mnogo zajebano crtati mišem :/ :D

4. E, a kada počinje glasanje?

5. 'Oće li neko da crtamo zajednički doodle? :D

6. Jeeee,Brain,opak si-nema šta :))
    Ponosna sam na tebe! :))

7. E kad je Goga procenila svojim umetničkim okom, mora da je istina...hvaaaaala :D

8. A vidim da si se žestoko pomučio oko ovih radova,baš si zaleg'o :))
    Ps. Umeš lepo da slažeš boje,to ti je ekstra plus od mene :)

9. Pa da, nije ideja nacrtati nešto za tri minuta i izbaciti na konkurs, treba se pomučiti :D

10. Paaaaa..doduše,ja sam tako nešto zbrzala,ali se ovde kod tebe vidi da si baššš poštenski radio duže vremena :)
    I kad ćeš da izbaciš novu defku,jer te KEVA PRATI :)))

11. A vidim, vidim, baš mi je drago, ako ti tražiš, verovatno već večeras :D
    Pa ti, iako si zbrzala, opet imaš bolje radove, ja sam još mlad i nemam tolikog iskustva u crtanju :D

12. ЈА АРЧИМ ДУДЛАЧИМ МЕЂУ ДУДЕ!

13. HAAHHAHAHAHAHHAHAHAHA PAJLIJA

14. Aman,bre,pred tobom je ceo život-tek treba da odlučiš šta ti se sviđa,a šta ne..mene da teraš da odždroncam jedan ton na gitari-tačno bi svi ogluveli! Vidiš-ti si tu za mene doktor-na tom polju :))

Jedva čekam neku defku,dobre su ti ove poslednje,sve bolje i bolje :))

ED: I što si opet promenio nick? Jedino te ja zovem Brain,otkako si se ispilio na Vuki! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.