Ko poslednji pobednik (116)

1. tako je, sad idem i ja da ucim...
    samo da se upisem na kratko, reda radi :D

2. 'Ajde,deco-u sobu i na učenje! :))
    (Da ja pobedim ) :))

3. Mama!? Jesi l' to ti!? Šta radiš na Vuki!? :D

4. Ne, necu da pricam! Idem! Cao!

5. Kekekekeke,ne mo'š pobeći savesti! :))))

Šta da vam radim-sad bih se tako rado trampila za jedno spremanje ispita,u zamenu za ova sranja koja me "strefljavaju" svakodnevno..

6. Verujem. :)
    Izađi mesto mene! :D

7. A ja ću da čuvam decu, lemam muža i derem se zbog računa za komunalije i struju! :)

8. Dogovoreno,Šaz-'di da potpišem,samo reci!! :)

ED:Samo mi reci-šta polažem? :)

9. Evo,sklapam posao sa Šaz-om,da izađem na ispit mesto njega,a on da se prihvati moje svakodnevice :))
    (Nemoj da mu kažeš-ovo je kao da otimaš bebi cuclu-ima da nagraiše ako prihvati dogovor,heheheh)

10. ED:Samo mi reci-šta polažem? :)

Samo požuri! Danas u 19h imaš Jezik arapskih medija, a za subotu Islamsku arhitekturu i umetnost! :D Nemoj slučajno da dobiješ manje od 8! :))

11. Pfff...i to mi je nešto :))

Arhitekturu i umetnost ću da pojedem za doručak,a MeHmedije ću da pohasam k'o EKMEK! :))

12. TO! Gde su deca, muž i računi!!?? Ali, ne mogu baš svaku supružničku dužnost da obavaljam!! :D

13. (Nemoj da mu kažeš-ovo je kao da otimaš bebi cuclu-ima da nagraiše ako prihvati dogovor,heheheh)

Tri dana majku mu... Preživeću pa da krdo grizlija čuvam! :)

14. Jedno dete-milina je biti sa njim,njega možda i povedem sa sobom da mi pravi društvo na ispitu :)
    Kuća je u haosu,sačekaj vodoinstalatera,plati mu (ne u naturi),skuvaj ručak za sutra,ofarbaj kosu,raširi veš(1.mašina), skini suv sa žice,spremi odeću za sutra,postavi ručak,skloni sudove,operi ih,poslaži,održi časove,idi na tai-chi,uplati kredit,vrati se pešice kući,namesti krevete,zaključaj vrata,...a da..onaj veš(2) je sad gotov-raširi ga,istuširaj se malo bleji na Vuki,isproveravaj da li je sve isključeno i zaključano (opet),lezi i probaj da dremneš do 05:45h..
    To su preliminarne tezice-ne uključujući spremanje užine,plaćanje računa etc.. :)

15. A Gogo bre, idi definiši svoj prosečni radni dan, šta čekaš???
    :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.