Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ovo još aktuelno? :))
aha... đe si jacko? čekaju tebe pa da zaključaju lololo
Sprdaj se ti, sprdaj... Doći će i mojih 5min pa ćeš da vidiš... :P
:))
Šta ima?
e'o smaram se ovdje... ne mogu vanka a knjiga neće sama u šake...
kod tebe? nema te nešto... a kad tebe nema ova tema mrtva :))
Još noga ne valja? :/ A jel bio roštilj? :)
Ma nema, šta ću... Kad su se svi razbežali, videli nama pobede. Nama nema ni tako ni ovako, navikli da blejimo bleje radi. :)
nije... ružno vrijeme, kiša non-stop... noga u još u gips, pa borba, samo se vuče, a imam osjećaj kako je prst počeo zarastati...
taj rad, samo nek' blejimo lolololo
Kod nas je prestala... Kažu sad će biti lepo. :)))
Odmah mi sve super! :)
Koja si ti godina na faksu? Si pred kraj?
četvrta... jebemliga, jesam... imam još jedan iz treće i ova dva koja sada slušam... možda i budem gotov do kraja jula...
a ti? inače, pitaš li ljude, sa kojim nisi baš bliska, o faksu?
Poz svima!
И тако .....
PozZ i tebi! Opet zabušavaš??? :)
Šta znam, buri... Ne često. Kad se nametne, nego ti kažeš kako ti se ne uči pa mi prošlo kroz glavu da ne znam jesi pri kraju. Ne pitam koliko imaju ispita i slične brojke, kažu mnogi da je to maler, a ne vole ni inače. Pa ko velim da ne stajem na muku, mada meni to bezveze. Izvini ako nije trebalo. :/
L@ki, nema da pobediš! :P
Е баш оћу !
Вид га Ђанке што репује .... http://www.youtube.com/watch?v=hsIlfuMXGIM&feature=player_embedded
ma jok, meni ne smeta, tako da nema potrebe za izvinjenjem...
ja isto ne pitam, pogotovo ako znam da nisu baš dobri... jebi ga neprijatno i meni i njima...
đe si borko...
... i tako l@aki ne može do pobjede...
Рецимо да не , јем морам да јем леба , и да радим неки посо после , тако да кад мод види ово има из ма да локује.....
E baš da vidim! :)
Se zajebavaš ili stvarno Džanki?
Не знам , неко рече да јесте :))
Ипак победа!
Hahaha, smešan mi taj naglasak. :)
Mmmmm, ipak ne! :)
;)
http://www.sportskaplaneta.com/wp-content/plugins/img/cache/4017c_pjpeglastModified=1253610734000.jpg
L@ki, evo ja ti čestitam! :)